Cytat:[...] jego agent Manfred Zähringer z Iceberg Records w Danii zasugerował, by połączyć jego scatting z muzyką techno i z hip-hopem, do czego jednak artysta podszedł sceptycznie.
[...]
Larkin najbardziej obawiał się tego, że słuchacze zorientują się, że się jąka, padła więc sugestia, by mówił o tym bezpośrednio w swej muzyce.
Wsłuchajcie się dobrze w to co mówi na początku, nawet jeśli nie znacie dobrze języka. Słychać to.
A jeśli jeszcze wziąć pod uwagę, że wtedy miał już 52 lata i jego elegancki styl tak mocno dla mnie kontrastujący z muzyką... no po prostu nie mogę przestać oglądać teledysku.
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
31-10-2019 00:34:58
1 osoba postawiła piwo Dawdzio za ten post:1 osoba postawiła piwo Dawdzio za ten post. gabriel0 (10-31-2019)
Zawsze to faza robić coś samemu z muzą, a gusta to wiadomo, każdy lubi co innego, ale tak masz możliwość robienia takich bitów, jakie Tobie leżą
Ja na przykład właśnie jadę do studia nagrań zgrywać basy do 747
16-03-2020 12:07:38
1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post:1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post. seler1500 (03-16-2020)
A to już w sumie legenda, Ajroni i reszta, wszyscy - czerpali z nich harmonie i patenty, nieodżałowane Thin Lizzy i mój ulubiony: https://www.youtube.com/watch?v=XsGl-0pzEEc
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.