Postanowiłem że pochwalę się motorynką uratowaną poraktycznie ze złomu.
Koszt zakupu 200 zła koszt remontu :cool:satysfakcja gwarantowana .
Wszystkie elementy ramy przed rozbiórka zostały naprawione.
Elementy wypiaskowane pożniej podklad reaktywny na to podkałd i lakier akrylowy.
Przyszły małe detale z cynkowania powoli składam to wszystko do kupy.
Brakuje mi ładnych sprężyn do tylnych amortyzatorów i niewiem czy jest sens pakowac sie w te z alle---o
02-10-2019 19:15:10
2 użytkowników postawiło piwo robert2006p za ten post:2 użytkowników postawiło piwo robert2006p za ten post. gabriel0 (10-02-2019), przemekm (10-04-2019)
ladny kolor - wlasnie dzis mialem Joozka pomeczyc zeby mi cos doradzil w sprawie koloru - o takim myslalem a do amorow to ja bym Ci Joozka polecil i juz, ale kupiles
04-10-2019 10:25:19
1 osoba postawiła piwo przemekm za ten post:1 osoba postawiła piwo przemekm za ten post. joozek (10-04-2019)
(04-10-2019 10:25:19)przemekm napisał(a): ladny kolor - wlasnie dzis mialem Joozka pomeczyc zeby mi cos doradzil w sprawie koloru - o takim myslalem a do amorow to ja bym Ci Joozka polecil i juz, ale kupiles
Joozek sprzedaje spręzyny ?Bo gdzieś mi migło że to złata rączka ale nie miałem takiej wiedzy że moze miec coś takiego .
złota rączka ...
Ty też masz niezłe, dlatego podałem link do sprężyn, resztę zrobisz sam, równie dobrze.
Ja sprzedaję regenerowane przez siebie amortyzatory - całe. Sprzedażą samych sprężyn, nie zajmuję się. Często kupuje je od gościa z linku, więc go poleciłem.
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
Musiała ta motorynka bardzo nie ładnie pachnieć jak z kurnika Kiedyś przywlokłem Ogara 205 który obcował z kurami - i co gorsza - z myszami w schowku. Zapach był nie do zniesienia.
Ogólnie to życzę powodzenia, jeden z moich ulubionych kolorów.
(04-10-2019 15:21:56)joozek napisał(a): złota rączka ...
Ty też masz niezłe, dlatego podałem link do sprężyn, resztę zrobisz sam, równie dobrze.
Ja sprzedaję regenerowane przez siebie amortyzatory - całe. Sprzedażą samych sprężyn, nie zajmuję się. Często kupuje je od gościa z linku, więc go poleciłem.
Ja to mam szczescie kupiłem sprezyny i jedna z nich jest skorodowana wewnatrz napisałem do sprzedawcy zobaczymy co odpisze,mama nadzieje ze nie bedzie prioblemów z reklamacją.
(04-10-2019 23:27:54)Odrestaurator napisał(a): Musiała ta motorynka bardzo nie ładnie pachnieć jak z kurnika Kiedyś przywlokłem Ogara 205 który obcował z kurami - i co gorsza - z myszami w schowku. Zapach był nie do zniesienia.
Ogólnie to życzę powodzenia, jeden z moich ulubionych kolorów.
Ogołnie to bardziej jakby zagrzybiała była ale naszczascie myszy w niej nie było bo to naprawde smierdzi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2019 21:20:17 przez robert2006p.)
Sprawa ze spręzynami sie wyjaśniła otzymałem nowe bez wad plus dodatkowo tą wadliwą.
Wiec do dzieła wyszkiełkowałem amorki i powiem że jestem w mega szoku że daje to taki efekt,jedyny ból to koszt mikrokulek.
Dodatkowo udało mi się kupić całkowicie nową z Prl lampę z idealnym chromem
Więc powolutku można iść do przodu.
16-10-2019 19:11:09
1 osoba postawiła piwo robert2006p za ten post:1 osoba postawiła piwo robert2006p za ten post. seler1500 (10-16-2019)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.