Drugi Romet 2362, czyli oryginalny 50-TS-1 Szatka
|
Autor |
Wiadomość |
Szatek
Fanatyk Rometa 50-T-1, 50-TS-1 i 50-T-3
Liczba postów: 741
Imię: Patryk
Pojazd: Inny
|
RE: Drugi Romet 2362, czyli oryginalny 50-TS-1 Szatka
|
|
09-09-2019 17:35:06 |
|
|
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
|
Dobrze zrobiony proszek i owszem, ale .... efekt bez "duszy i gustu" tak jak byś zanurzył Robaka w plastiku.
Jeśli stoją obok siebie, takie same Romety, tego w proszku od razu rozpoznasz.
Może to i moje zdanie, ale mi się proszek nie podoba, ale wiadomo, ja już swoje lata mam i o gustach nie dyskutuję
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
10-09-2019 19:06:33 |
|
3 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post:3 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post.
aeroxteam2 (09-10-2019), Jorginsson (09-10-2019), rafi555 (09-10-2019)
|
Szatek
Fanatyk Rometa 50-T-1, 50-TS-1 i 50-T-3
Liczba postów: 741
Imię: Patryk
|
Romet nie sprzedany ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) Każdy chciałby dosłownie za conajmniej pół darmo, mimo tego, że większość (nie wszystkie) kosztów jest szczegółowo podane na liście wydatków. No ale cóż, jak ludzie są przyzwyczajeni do renowacji za 1/10 tej kwoty, to w sumie nie ma się co dziwić... Trochę jest też smutne to, że praktycznie nikomu nie zależy żeby robić dla siebie Rometa na prawdę najlepszymi dostępnymi sposobami i bez żadnych oszczędności, no ale to każdego prywatna sprawa...
50-TS-1 będzie cały czas na sprzedaż. Może sobie stać. Jeść nie woła, OC nie muszę płacić i przeglądu też nie muszę robić, bo nie zamierzam nim jeździć
Musiałem jednak kupić i założyć uszczelkę nakrętki kranika, bo sączyło się tam paliwo. Wcześniej jej nie zakładałem, bo przy 50-T-1 rozpuściła mi się ona od paliwa. Mam nadzieję, że ta wytrzyma
Co do tego przedniego koła, to po prostu błotnik nie jest idealnie po środku i raczej nic na to już nie poradzę
Dziękuję też wszystkim osobom, które doceniły moją pracę i oddały swój głos na mojego Rometa w konkursie na jednoślad miesiąca. Na pewnych osób głosy po cichu liczyłem, no ale to ich wybór. Wiem że samo zdjęcie nie było w zbyt ładnej scenerii, ale nie bez powodu. Jeśli będę zgłaszał w konkursie kolejnego Rometa, to postaram się to zmienić
No i to tyle chciałem przekazać, pozdro
|
|
03-10-2019 14:51:47 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|