Ubranko na ogarka
|
Autor |
Wiadomość |
XPek03
Nowy
Liczba postów: 20
Imię: Szymon
Pojazd: Inny
|
|
16-08-2019 16:15:35 |
|
|
Odrestaurator
Majster
Liczba postów: 3,256
|
RE: Ubranko na ogarka
Ja wiem że bezpieczeństwo, ale na ogarze będziesz wyglądać w pełnym stroju co najmniej komicznie. Jakieś zwykłe adidasy, jeansy, bluza, rękawiczki i kask a'la enduro, albo bardziej classy, kask biały otwierany, do tego fajne okulary, jakaś skóra, jeansy, może trampki i też będzie spoko W pełnym stroju na takim piździku się w dodatku zmęczysz, szczególnie przy wyższych temperaturach, mnie by to męczyło gdybym musiał za każdym razem się tak stroić. Za małego nawet bez kasku i na krótko się śmigało oj było Takie tematy też już były.
Mój Simson
YT: POLMOZBYT
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2019 16:29:54 przez Odrestaurator.)
|
|
16-08-2019 16:29:29 |
|
|
Majerano
Technik
Liczba postów: 571
Imię: Przemek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Na Ogara proponuje:
Kask: typu orzech à la Easy Rider
Kurtka: Wrangler denim
Podkoszulek: Jakiś twój ulubiony zespół muzyczny.
Spodnie: Bershka skinny fit
Obuwie: Dr. Martens 1460 czarne chociaż brązowe mogłyby fajnie pasować.
A jak zimno to możesz dodać jakaś koszula flanelowa tylko żeby pasowała do spodni!
Kiedyś to były czasy! Teraz to w ogóle nie ma czasów!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2019 12:37:44 przez Majerano.)
|
|
17-08-2019 12:34:19 |
|
1 osoba postawiła piwo Majerano za ten post:1 osoba postawiła piwo Majerano za ten post.
Norweski Zomowiec (08-17-2019)
|
Motorowerzystka
Mekanik xD
Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
Majerano, nie wnikam dlaczego podałeś akurat damskie Martensy Ach, muszę kupić drugą parę, zaj*iste... są
Mój "strój" na moto: kurtka softshell, jakieś jeansy, trampki, otwarty kask z szybką. I jak zimno lub dalsza trasa to do tego rękawiczki moto. A jak upał niemiłosierny to zamiast kurtki to bluza Muszę mieć zasłoniętą szyję, bo jak mam odsłoniętą czuję się mega niekomfortowo (osy i inne latające paskudztwa, które przy uderzeniu o mnie, mogą mi zrobić zagrażające życiu kuku w szyję). RAZ jedyny jechałam w t-shircie, ale podczas całej jazdy miałam w wyobraźni obrazy ludzi i ich ran po kontakcie skóra - asfalt... Dlatego jak widzę jak jakieś babki se jeżdżą na skuterach ledwo ubrane to mnie dreszcze przechodzo
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2019 13:44:32 przez Motorowerzystka.)
|
|
18-08-2019 13:43:53 |
|
1 osoba postawiła piwo Motorowerzystka za ten post:1 osoba postawiła piwo Motorowerzystka za ten post.
rafi555 (08-18-2019)
|
XPek03
Nowy
Liczba postów: 20
|
|
18-08-2019 15:32:17 |
|
|