Zlot w Rudzie Śląskiej Romet - chętni i co i jak
|
Autor |
Wiadomość |
Odrestaurator
Majster
Liczba postów: 3,256
Imię: Szymon
Pojazd: Inny
|
Zlot w Rudzie Śląskiej Romet - chętni i co i jak
Wydzielam post Pani Kasi z innego wątku, wszystko tak jak niżej:
(07-03-2019 10:38:27)kasia napisał(a): Witam serdecznie, nazywam się Kasia, jestem pracownikiem Fundacji "Zamek Chudów'", jak co roku organizujemy sezonowe imprezy w plenerze, w tym roku chcemy zorganizować m.in. zlot miłośników motorowerów Komar, zlot odbyłby się w Rudzie Śląskiej przy ruinach domu Karola Goduli, ponieważ dopiero szukamy chętnych na zlot termin jeszcze nie jest ustalony, jeśli będziecie zainteresowani to bardzo proszę o kontakt na mail lub tel. 664-039-434 (jeśli to możliwe to proszę o szybki kontakt )
pozdrawiam Kasia
Jakby co to ja jestem chętny, Komara już nie mam ale są inne sprzęty Chętni pisać tutaj lub pod numerem telefonu.
Mój Simson
YT: POLMOZBYT
|
|
07-03-2019 17:13:23 |
|
|
kasia
Nowy
Liczba postów: 5
Imię: kasia
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Zlot w Rudzie Śląskiej Romet - chętni i co i jak
Dzień dobry, jeśli zrobimy to w sierpniu to już chętny jest Paweł123 do tego dołączy Rafi55 i Szymon z pierwszego postu i jest Was już 3 niech każdy z Was przyjedzie z 2-3 kolegami to już jakaś paczka się zbierze a może jeszcze ktoś dołączy z innych grup WIERZĘ W WAS CHŁOPAKI !!!!!
pozdrawiam
Kasia
|
|
21-03-2019 10:26:44 |
|
1 osoba postawiła piwo kasia za ten post:1 osoba postawiła piwo kasia za ten post.
Paweł123 (03-21-2019)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|