Co ja zrobiłam - kupiłam Ogara...
|
Autor |
Wiadomość |
Motorowerzystka
Mekanik xD
Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Co ja zrobiłam - kupiłam Ogara...
Stachu.G napisał(a):Nie zapomnij o zmianie oliwy,co by się w opiłkach nie docierał
Nie zapomnę Według instrukcji olej trzeba wymienić po 500 km. Czyli jeszcze 400 i wymiana
seler1500 napisał(a):To nie jest czasem tak, że pierwsze wymiany i przeglądy robi się w aso, żeby gwarancji nie stracić?
W moim przypadku to jest inaczej xD Sprzedawca mi doradził, że wymiany oleju i inne podstawowe sprawy mogę sama robić, a gdy przejadę kilometry zaznaczone w karcie gwarancyjnej (pierwsze po 300 km) to mu ją wyślę, on wstawi pieczątkę i mi odeśle Bo do pobliskiego serwisu rometa nie chciałabym jechać bo ma okropne opinie... Złe to mało powiedziane. Powiedział mi też, że po okresie gwarancyjnym mogę zdjąć blokadę obrotów
Dziś strzeliło 100! Jeee Nagrałam filmik nawet z jazdy, lecz był do d... ponieważ nagrywałam komórką zawieszoną na smyczy na szyi. Było widać tyle, że wcale. No oprócz kawałka obrotomierza, prawej strony kierownicy, kawałka mojej ręki i nieba, pobocza oraz mijanych drzew Więc ni ma filmiku, będzie z motomajówki. Jadąc do sklepu pożałowałam że nie wzięłam swoich nowych motórowych rękawiczek, bo zmarzłam w dłonie :c
Paczcie jakie bajeranckie
Te chińskie nazwy... Dobrze, że nie GNIOThood... Paskudny napis, już mogli tam go nie umieszczać, zamalowałam go markerem
Ta-daa!
Jeszcze poprawię.
Chciałam kupić inne, mega mi się podobały, takie brązowe z jakby skórzanymi elementami... Ale wszystkie jakie oglądałam miały najmniejszy rozmiar M a takie to dla mnie za duże... Meh.
|
|
28-04-2019 14:59:07 |
|
1 osoba postawiła piwo Motorowerzystka za ten post:1 osoba postawiła piwo Motorowerzystka za ten post.
klodian2002 (04-28-2019)
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
01-05-2019 14:41:29 |
|
|