Reklama forum w formie naklejki
|
Autor |
Wiadomość |
Odrestaurator
Majster
Liczba postów: 3,256
Imię: Szymon
Pojazd: Inny
|
RE: Reklama forum w formie naklejki
Akurat junak był pod ręką, zresztą po prostu fajnie wygląda, jak znajdziesz taki rysunek rometa w dobrej jakości to zrobimy z rometem. Traktuj to jako testowe naklejki nie widzę powodu by robić z tego jakieś problemy, przecież nikt za to nie płaci ani nie sprzedaje.
Zresztą napis pod linkiem forum w wyszukiwarce brzmiał kiedyś lub brzmi "Masz Rometa, Simsona, Jawkę? to forum dla Ciebie" czy jakoś tak - bądź co bądź te trzy marki się pojawiały. W reklamie na yt też jest "Romet lub coś innego". Forum na tyle się rozrosło że ograniczanie się do Rometa to strzał w stopę. Zresztą jak popatrzysz na tematy pojawiające się, to Rometów jest może kilka, potem jakieś Jawki czy Simsony, sporo tematów o samochodach (nawet tych współczesnych), do tego dochodzą jakieś ulepy, quady, crossy i inne wynalazki. Myślę że forum jest dla każdego kto posiada jakiś stary pojazd.
Co do wielkości forum to uważam że takie jest. Duża różnorodność o której wspomniałem wyżej. Najwięcej zarejestrowanych użytkowników. Nie kojarzę tak prężnie działających witryn obecnie. Forum wsk, mz czy syreniarzy jest mniejsze, Simsonowe, Jawowe itp. wymarły. Nie wliczam tu tych z fejsbóka, ale te grupy to przecież śmiech na sali.
Tak siak możemy pisać "Największe forum w Polsce" i nikt nam tego nie zabroni tak samo jak reklama "NAJLEPSZEGO płynu do naczyń" lub majonezu "uznawanego za najlepszy".
Mój Simson
YT: POLMOZBYT
|
|
18-02-2019 15:53:07 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|