Śmieszne odpowiedzi kupujących / sprzedajacych
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Śmieszne odpowiedzi kupujących / sprzedajacych
Nie szanuję tego, bo mało mnie to obchodzi. Płacę za daną rzecz, za przesyłkę i mam jeszcze płacić za paliwo, zużycie obuwia, dziurawą skarpetę, przetarcie gaci, dojazd na pocztę i czas tam stracony? Może jeszcze opłacić od tego składki na ZUS, KRUS, NFZ i podatek dochodowy? Bez przesady. Koszt wysyłki to koperta (pudełka są w sklepach za darmo) + wysyłka, a czy ktoś na pocztę pójdzie z buta, pojedzie rowerem, samochodem czy poleci samolotem to już mało mnie interesuje. Mam też w poważaniu czy zajmie mu to dwie minuty, bo ma mózg i poszedł wtedy, kiedy ludzi jest mało lub do niewielkiego oddziału na uboczu, czy odstoi tam pół dnia, bo pójdzie wtedy, kiedy nagle całe miasto się rzuci na okienko.
Skoro ja mogę to i innym nic się nie stanie, a jak ktoś ma ból "wiadomo czego" o poświęcony czas to niech wywali daną rzecz na śmieci, będzie najszybciej.
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
14-10-2018 23:20:29 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Dawdzio za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Dawdzio za ten post.
Motorowerzystka (10-14-2018), rafi555 (10-15-2018)
|
gabriel0
☭Ciśniem klamoty do lasu☭
Liczba postów: 1,494
Imię: Tak
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Śmieszne odpowiedzi kupujących / sprzedajacych
"Ten komar za pomału się porusza"
|
|
27-12-2018 20:07:40 |