| 

| 
					[K] Blaszka rolgazu
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| gregorian2008   Technik

Liczba postów: 967
 Imię: Grzegorz
 Pojazd: Romet Pony

|  |  
	| 27-07-2018 10:44:36 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| parczi   Nowy

Liczba postów: 62
 Imię: Łukasz
 Pojazd: Inny

|  |  
	| 27-07-2018 22:38:35 |  |  

|  

| NoSeLatamTrochu   Druciarz

Liczba postów: 1,019
 Imię: Bartosz
 Pojazd: Romet Ogar 200

| 
			| RE: Blaszka rolgazu 

uuuu nie chcę się bawić w moderatora znowu ale dawdzio nie będzie zadowolony   
A poza tym łatwo takie coś zrobić blacha i nożyce do blachy i trochę oleju w głowie    
| Notatka od Dawdzio, 18-08-2018 23:19:01 
 Jeśli nie nauczysz się korzystać z przycisku ZGŁOŚ to zostaniesz w końcu za zabawę w moderatora odpowiednio nagrodzony. | 

Kanał: @rooster_worksInstagram: @bartosz.217

|  |  
	| 18-08-2018 23:09:23 |  |  

|  

| parczi   Nowy

Liczba postów: 62
 Imię: Łukasz
 Pojazd: Inny

| 
			| RE: Blaszka rolgazu 

Element wiem, że trudno dostępny ale osiągalny. Wygląda tak jak na poniższym zdjęciu, jakiś czas temu kupiłem kilka sztuk ale wszystkie zastosowałem w pojazdach z mojej prywatnej kolekcji. Zajmuję się renowacją zawodowo i przykładam dużą wagę do szczegółów, termin odbioru jest za kilka dni, z stąd też konieczność ponowienia ogłoszenia więc Pana moderatora proszę o wyrozumiałość ponieważ nie jestem pryszczatym gimnazjalistą jak zdecydowana większość na tym forum więc z jednej strony nie dziwi mnie poirytowanie. https://zapodaj.net/4feafb568089b.jpg.html 
Niestety na chwilę obecną muszę wykorzystać element ze swoich pojazdów, wykonanie zdawałoby się nie trudne ale to nie jest zwykła półmilimetrowa blacha, jest to wykonane z blachy sprężystej aby spełniało swoje zadanie. Tak więc z chęcią kupię ten element przynajmniej jedną sztukę

| Notatka od Dawdzio, 19-08-2018 12:45:24 
 Pryszczaty czy nie, regulamin jest jeden dla wszystkich. Skoro masz ograniczony czas prac, bo nie robisz dla siebie to napisz następnym razem z jakiego powodu musisz odświeżyć wcześniej. Nie mamy tu służbowych szklanych kul. |  |  |  
	| 19-08-2018 12:04:24 |  |  

|  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

| 

|