Opis ogara 200
|
Autor |
Wiadomość |
mateusz kołakowski
Banned
Liczba postów: 20
Imię: mateusz
Pojazd: Inny
|
Opis ogara 200
Witam wszystkich chciałbym opisać mojego ogara 200 którego nabyłem od brata mam 16 lat.
Do rzeczy; Stał w stodole przez 10 lat nie używany,i jak byłem mały około 10 lat chciałem go naprawić a by sprawny ja o tym nie wiedziałem i rozwaliłem zapłon i stał takie dobre 5 lat i mając 15 lat z większym doświadczeniem wyciągnąłem go ze stodoły najpierw próbowałem z zapłonem bateryjnym i bez skutku i tak przesiedziałem całe wakacje i teraz w tym roku wziąłem się do roboty żeby móc sobie w wakacje pojeździć zakupiłem nowy zestaw jak tu macie link JAWA 50 JAWKA CYLINDER KPL 50 LEPSZA JAKOŚĆ ALMOT no i go założyłem zabezpieczenia sworznia wziąłem od starego zestawu i i jeszcze nawet go nie dotarłem gdzieś chyba jeździł 2 tygodnie i wracam ze szkoły odpalam chodzi wszystko ładnie daje trochę gazu a tu obroty spadają i kompresji nie ma okazało sie ze zabezpieczenie które włożyłem od starego zestawu spadło i porysowało wszystko no więc teraz kupie drugi zestaw i go złoże puki co to zamontowałem światła LED tylne i białe z przednie może dodam jeszcze zdjęcia ale to jutro może on jest taki niebieski bez błotników
Notatka od seler1500, 20-06-2018 10:19:22
Przeniosłem, post nieczytelny stylistycznie + ortografia, +3 pkt
|
|
|
20-06-2018 10:13:44 |
|
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Opis ogara 200
Nikt Cię na siłę tutaj nie trzyma Zastosuj się do podstawowych zasad i wszystko będzie git.
A tak fochasz się za to, że ktoś Ci udzielił pouczenia.. trochę słabe z Twojej strony
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
20-06-2018 12:38:08 |
|
1 osoba postawiła piwo Bartek za ten post:1 osoba postawiła piwo Bartek za ten post.
rafi555 (06-20-2018)
|
NoSeLatamTrochu
Druciarz
Liczba postów: 1,014
Imię: Bartosz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Opis ogara 200
Paa
zapraszamy ponownie do następnej awarii !
Notatka od stqc, 20-06-2018 13:48:43
W regulaminie jest napisane ile dostaniesz punktów za tego typu posty, teraz tylko ostrzeżenie, ale następnym razem polecą punkty.
|
|
|
20-06-2018 13:25:17 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|