Ocena wątku:
- 1 głosów - 4 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
LISTA OSZUSTÓW
|
Autor |
Wiadomość |
Motorowerzystka
Mekanik xD
Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
RE: LISTA OSZUSTÓW
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2018 13:58:20 przez Motorowerzystka.)
|
|
10-06-2018 13:53:32 |
|
1 osoba postawiła piwo Motorowerzystka za ten post:1 osoba postawiła piwo Motorowerzystka za ten post.
marcin1479 (06-10-2018)
|
Michał Startek
Nowy
Liczba postów: 22
Imię: Michał
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: LISTA OSZUSTÓW
Cześć. Chciałbym Was przestrzec przed oszustem - SEBASTIAN CZARNECKI. Miejscowość TERKA, podkarpackie, Bieszczady.
13 letni chłopiec sprzedający na fb i olx sporo części motocyklowych. Niestety nie wysyła on tych części lub zawyża cenę przesyłki nawet dwukrotnie.
Osobiście zamówiłem od złodzieja części do Jawy 20p. Miały one kosztować wraz z przesyłką do 90zł a przyszły za blisko 140zł. Pieniądze miały do mnie wrócić ale po miesiącu jeszcze nie dotarły. Złodziej unika kontaktu i nie odpisuje na wiadomości. Co do części początkowo miały być to koła i elementu "kokonu" - blachy. Napisał do mnie, że kół nie ma ale da dużo gratisów. Niestety zgodziłem się i jako gratis dostałem popsuty licznik, na co on odparł, że nie pisałem, że chcę sprawne części...
Wiadomo mi też, że oszukał inne osoby. Jedna osoba kupiła od niego licznik do WSK "po regeneracji'' za 200zł a licznik był nie do końca sprawny więc mu go odesłał. Rezultat był taki, że nie było ani licznika ani 200zł. Ze względu, że nie tylko ja zostałem oszukany jutro postaram się pójść na komendę i się dopytać co w takiej sprawie można zrobić. Wiem, że to nie duże pieniądze ale daleko nie mam a nic mnie to nie kosztuje. Pozdrawiam.
|
|
30-08-2018 01:29:57 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|