Moje drugie radio.
|
Autor |
Wiadomość |
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
Moje drugie radio.
Cześć, znów znalazłem radio, tym razem Unitra Diora Beskid. Radio na zewnątrz stan dobry, trochę gorzej w środku, w tą sobotę rozkręcę (tak dziwnie jakby szumi czy coś i nie morze w ogóle znaleźć żadnej stacji, zobaczycie na filmie zamieszczonym po niżej) i wyczyszczę. Historia jak te radio znalazłem jest taka że, na przeciwko mnie jest stary domek i małe gospodarstwo, które zostało sprzedane. Starym właścicielem był starszy kawaler który niczego nie wyrzucał. Nowy właściciel robił tam porządki i akurat ja tam się nawinąłem (jeździłem se Rometem) i wjechałem tam, gadałem se z nowym właścicielem i była mała kupka złomu, zapytałem się czy mogę se tam poszperać, On kazał, więc se szperałem. Znalazłem trochę części do Rometa i tak myślę, jechać już do domu czy nie? Postanowiłem że nie pojadę, mówię 'może coś jeszcze będzie'. Może byłem tam z 2 godz. i gadałem z nowym właścicielem, była taka kupka śmieci itp. Posprzątał ją trochę nowy właściciel i po chwili ukazuje się radio, od razu mówię żeby mi je podał. Patrzę, A tu napis Unitra, od razu odłożyłem se je na bok i pytam się czy mogę je wziąć, Nowemu właścicielowi nie zależało na tym radiu więc powiedział że mogę se je wziąć. Jeszcze chwilę byłem tam i chciałem to wszystko wziąć, ale powiedziałem że nie zostawię to wszystko tu i za chwilę po to pojadę. Wziąłem plecak i kawałek linki, części wziąłem do plecaka, a na bagażnik od Rometa wsadziłem radio i pojechałem do domu. Trzymajcie jak wygląda radio jak je przywiozłem. Tak to już konsultowałem się już takim gościem co zajmuje się ogólnie radiami unitry i mówi że wyczyścić i powinno grać.
ZDJĘCIE RADIA:
LINK DO FILMU Z RADIA: https://www.youtube.com/watch?v=XUOtOEoymPM
|
|
18-09-2017 17:20:58 |
|
|
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
RE: Moje drugie radio.
Już wolałem je wziąć niż żeby poszło z dymem, A i chyba znalazłem problem dlaczego tak szumiło i nie chciało w ogóle obierać żadnych fal, Masy nie ma. Jak je wyczyszczę w środku i zrobię masę, to jak nie przestrojone na UKF to będę nawet Nasa odbierał .
Tak to dzięki Rafał , zrobię se je i będzie w pokoju se stało i od czasu do czasu grało.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2017 23:21:15 przez kacperszkudlarek.)
|
|
18-09-2017 23:20:17 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|