Romet Komar który rocznik? i czy warto?
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Komar który rocznik? i czy warto?
Wygląda na rocznik 1974. Szkoda, że nie widać drugiej strony i wieszaka wydechu.
Silnik chyba B4.
Co do ceny ... jak za ten stan ... masakra, do tego sporo patentów, np amory tył i podnóżki dla ... pasażera
Rok 1981 to pewnie data pierwszej rejestracji.
Dokumenty to Wpis do Ewidencji??? więc sprawdź czy są ciągłości umów.
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
10-01-2018 11:12:12 |
|
|
nofack
Banned
Liczba postów: 680
Imię: mm
Pojazd: Romet Komar
|
Tylko takie zdjecia mam :/
Amory mnie nie odstraszaja bardziej te podnóżki pasażera
Tak jest w dokumentach wpisane data 1 rejestracji a także produkcji 1981 może jakiś błąd w papierach co mnie nie dziwi stąd chciałem was zapytać o rocznik. Dokumenty ma gościu nowe tzn z 2001 roku dowód rejestracyjny podobny do dzisiejszych choć wtedy wbijano przegląd bezterminowy jeszcze. Komar na niego zarejestrowany i umowa z nim by była więc papiery ok OC ważne więc to tyle z plusów
Stan taki jak na foto ogólnie niby na chodzie i odpalał ale chyba linki od biegównie ma itd wiadomo na chodzie ...20 lat temu
Jak myślisz ile ten Komar jest warty tak realnie do odbudowy sredni mi sie ch go brać za 1000 wole kupic za 2000 w idealnym stanie, ew może na handel albo dla samych dokumentów mogl by sie sprzydać ale nie za ta kase :/
|
|
10-01-2018 11:33:08 |
|
|
nofack
Banned
Liczba postów: 680
Imię: mm
Pojazd: Romet Komar
|
W tym tylko mi sie podoba to że posiada dokumenty i mam nadzieje że wszystko w nich gra nr ramy zgodny itd, no i to że jest kompletny mozę nie jakiś gruz. A malowanie myślicie że oryginał ?Silnik w tym modelu jest oryginalny ? Tj S38 czy jakis inny ?
Zastanowię się bo poszukuje do swojej kolekcji jakiegoś komarka z dokumentami ale cięzko coś znaleść albo ladnie zrobiony albo znowu bez doku a z doku i odrestaurowany albo w oryginalne kosztuje sporo więc może bym tego wziął no i zabawił sie w jego odnowe w tym roku ja kbęde miał troszke czasu i dodatkowej kasy
Wiem gdzie jest tabliczka , jeśli jest na nim lecz info z niej narazie są dla mnie wielka tajemnica :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2018 18:49:24 przez nofack.)
|
|
10-01-2018 18:47:57 |
|
|
rafi555
Zawodowiec
Liczba postów: 2,555
Imię: xxxxxx
Pojazd: Romet Pony
|
|
|
10-01-2018 18:59:28 |
|
|
Motorowerzystka
Mekanik xD
Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
|
|
10-01-2018 19:28:52 |
|
|
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2018 21:03:01 przez joozek.)
|
|
10-01-2018 21:02:42 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|