Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Problem z silnikiem 023
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Problem z silnikiem 023
Jeszcze jeden głupkowaty post, a będę karał surowiej. Nie jest to groźba, a informacja. Najpierw jeden głupio-mądry post, który tylko usunąłem, a teraz kolejne dwa głupkowate posty, które już odpowiednio nagrodziłem.
To nie temat do śmieszkowania. Kolega szuka pomocy, więc jak nie macie nic do powiedzenia, to lepiej już nic nie piszcie.
Ten post ma zakończyć te śmieszkowanie. Proszę o pisanie tylko na temat.
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
24-10-2017 18:22:48 |
|
1 osoba postawiła piwo Quake96 za ten post:1 osoba postawiła piwo Quake96 za ten post.
rafi555 (10-24-2017)
|
TheKocur
Mechanik
Liczba postów: 386
Imię: Łukasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
|
24-10-2017 18:50:01 |
|
|
nofack
Banned
Liczba postów: 680
Imię: mm
Pojazd: Romet Komar
|
Hehe nie no Quake wiedzialem ze tak zrobisz jednakze nie moglem sie powstrzymac a nawet nie zaluje i tak mi juz nie duzo brakuje do przyslowiowej "setki "100pkt
Natomiast co do samego pytania i jego sedna to przyczyn moze byc mnostwo, od zatkanego kranika, nie dochodzacego paliwa go gaznika czy swiecy, przez zle ustawiony wyregulowany gaznik, zaplon, moze zbyt duza dawka paliwa czy zalewanie gaznika, kondensator, platynki, zbyt duze lub male przerwy na platynkach , swiecy , zly kat ustawienia zaplonu, przebicie na cewkach , czy to zaplonowej czy ktorejs swietlnej a moze iskrzenie na platynkach, moze puchnacy tlok, moze krzywe magneto itd itd itd iiiiittt.....
|
|
24-10-2017 19:28:13 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|