Ocena wątku:
- 3 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Flaming Murana
|
Autor |
Wiadomość |
Muran001
Uczeń
Liczba postów: 260
Imię: Tomasz
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Flaming Murana
Byłem dzisiaj w kserze na kampusie SGGW. Dawnej ekipie Jimmy'ego (to było ksero), której zleciłem skserowanie papierowego modelu sieczkarni do kukurydzy Fortschritt E-281C, ściągniętego z internetu, zleciłem kserowanie instrukcji naprawy torpedo autorstwa Wnusia. Rozmawiałem z jednym z chłopaków Jimmy'ego o rowerach Rometu. Pytał mnie, czy Wigry 3 był składakiem. Odpowiedziałem, że tak. Za chwilę wchodzę do mojego wydziałowego budynku, siedzę przy szatni i spotykam dziewczynę, która przed momentem słyszała rozmowę o rowerach. Pytała mnie, czy naprawiam rowery. Powiedziałem, że tylko sobie i zaproponowałem naprawę jej roweru. Koleżanka odparła, że przymierza się do naprawy swojego roweru z Rometu. Z wyglądu przypominam jej kolegę z liceum i pyta mnie, czy jestem z Łukowa. Mówię, że nie.
|
|
14-06-2017 23:42:25 |
|
|
Muran001
Uczeń
|
RE: Flaming Murana
Przykro mi, nie mam możliwości ponownej edycji poprzedniego posta.
Dzisiaj będąc na grillu i piwie u dziadków, dostałem całe pudło części do składaków, m. in. części do torpeda, tj. bębenki, wianki, być może wałki, niestety przekrzywioną kierownicę w kształcie litery "U" (zdjęcia niedługo zrobię i wstawię), resztę szprych, itp. Babci i dziadkowi zostawiłem składaka Jubilat 2, pompkę i 3 zdarte opony Antilope 20x1,75 z paskami (dwie z białymi i jedna z miodowym) od Wigry i jedną zdartą Stomilowską Zebrę 24x1,75 od Jubilata (drugą nieco lepszą wziąłem do dziadkowego Agata).
Potrzebuję już tylko cierpliwości i czasu do naprawy torpedo (części mam, instrukcję od Wnusia mam).
PS. Na marginesie, pracę magisterską napisałem. Będę ją poprawiał i niedługo się obronię (6 lub 12 lipca).
|
|
15-06-2017 18:35:56 |
|
|
Muran001
Uczeń
|
|