Jawa 50 mustang, kondzia
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
Dzisiaj Krótko,
Tylko mini relacja dotycząca sprzęgła
NO powiem żę działą nieziemsko, czyli tak jak powinno, wreszcie się moge najpierw zatrzymać a potem wyłączyć bieg , Sprzegło nie ciągnie, na mieście również sie pojawiłem, światłą krzyżówki co kawałek, i sprzegło daje rade, w coddziennej jeździe również wyśmienicie,
ogólnie polecam
Konrad Izydorczyk, hah
|
|
28-08-2014 14:04:45 |
|
2 użytkowników postawiło piwo kondzio310 za ten post:2 użytkowników postawiło piwo kondzio310 za ten post.
kadetmen (08-28-2014), Taśma (08-28-2014)
|
kondzio310
Kondziu
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
|
|
28-08-2014 20:41:05 |
|
|
kondzio310
Kondziu
|
Jawa 50 mustang, kondzia
O ho ho ho . Tyle czasu minęło .
Wiec bardzo dawny czas temu stwierdziłem ze zrobię kolejny remont, tym razem wszystkiego . Rozbierałem maszynę zdążyłem zrobić remont silnika który położyłem na Polce już dobre dwa lata temu . I potem już brakło czasu. Jeździć miałem czym wiec nie było ciśnienia . Do tego wsk która robiłem 2 lata i jakaś praca szkoła . I czas przeleciał .
Stwierdziłem ze już być fak nie może i muszę to dokończyć .
Wczoraj ogarniałem ramę i przednia półkę zawieszenia i jest już w lakierze .
.
Farba na zbiornik i błotniki już jest . Wiec może robota przybierze tempa . Chce jeszcze dzisiaj coś więcej zrobić bo w niedziele w nocy znów do pracy .
Wymarzyłem sobie metalik. Orginalne barwy mustanga nigdy do mnie nie przemawiały i do oryginału nie wrócę .
A jak to wyjdzie zobaczę .
|
|
26-05-2017 16:46:07 |
|
|
kondzio310
Kondziu
|
Jawa 50 mustang, kondzia
Światło , jest tam wygięcie i przez to się tak odbija . Wypełnienie to szpachlem i poprawie . Chciałem zrobić próbkę lakieru , a wtedy miałem tylko to gotowe .
A tak co do mojej wizji niebieskiego . Ogólnie jawkę mam już od czerwca 2010 . Pierwsze wydanie było niebieskie , kolejne również . Wiec nadal nie zmieniam koncepcji .
Ostatnie wydanie z 2013 roku , wyglądało tak , i tak wyglądała do 2015 i poszła w kartony :
Teraz zastanawiam się dlaczego robię remont skoro nie było tak źle
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2017 11:47:15 przez kondzio310.)
|
|
28-05-2017 11:46:09 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|