Mini zgadywanka forumowa
|
Autor |
Wiadomość |
kdudka
Uczeń
Liczba postów: 320
Imię: Kris
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Mini zgadywanka 2
Jak dla waga bez sensu, mam kilka danieli oraz innych polskich gramofonów każdy ma swoją skalę do wagi(a jeśli nie ma to nie ma przewidzianej regulacji). Szczerze teraz skojarzyłem wgłębienie na igłę i przeciwwagę do 4 gram. Gratulacje za znalezienie czegoś co mało kto zna i jeszcze mniej ludzi może kojarzyć. A także jest mało przydatne Oby więcej takich zgadywanek.
Pozdrawiam
Ale rozumiem także że dla niektórych uzyskanie równowagi i później ustawienia nacisku igły jest trudnym zadaniem i jest to czasem potrzebny przyrząd.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2017 01:13:39 przez kdudka.)
|
|
23-04-2017 01:09:55 |
|
1 osoba postawiła piwo kdudka za ten post:1 osoba postawiła piwo kdudka za ten post.
joozek (04-23-2017)
|
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Mini zgadywanka 2
Tym razem ja zastanawiałem się co pokazać, bo trochę tego mam, ale że forum specyficzne to niektóre trudne dla zwykłego człowieka zagadki byłyby oczywiste, a tych bardzo trudnych sam jeszcze nie rozwiązałem
Rozejrzałem się po pokoju i znalazłem coś, czego zastosowanie odgadłem przez przypadek, tak więc będzie ciężko
Kolejne zdjęcie jutro wieczorem, bo pewnie i tak nie zgadniecie W sumie będzie 5, a 6 będzie odpowiedzią.
Białe plastikowe pudełko nie jest częścią urządzenia, służy tylko za podpórkę do zdjęcia.
Kategoria: Artykuł Gospodarstwa Domowego
1/5
PS: Może by połączyć oba tematy i ciągnąć to w jednym, jako forumową zabawę. Po co tworzyć nowy temat dla każdej zagadki.
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2017 02:30:32 przez Dawdzio.)
|
|
23-04-2017 02:28:40 |
|
|
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Mini zgadywanka forumowa
Miałem dać później, ale że zdjęć dużo, a różnic niewiele to nie ma co czekać.
Oto pokazuje się nam nowy fragment (nic ze zdjęć nie usuwam, korzystam z możliwości, jakie daje mi to coś, żeby trochę was podręczyć ).
2/5
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
23-04-2017 20:08:21 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|