Romet Ogar 205 89r
|
Autor |
Wiadomość |
mlody191
Mechanior
Liczba postów: 840
Imię: Damian
Pojazd: Romet Chart
|
|
21-03-2017 21:37:14 |
|
|
Texas Ranger
Praktykant
Liczba postów: 427
Imię: Michał
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Romet Ogar 205 89r
[/quote] Zebym ja go mial jedynego w swojej kolekcji to i jeszcze moze bym to malował na tip top, a tak chce miec cos w zupelnosci oryginalnego nie malowanego i nie spawanego a ten ogier taki jest i taki zostanie Z
Malujcie swoje sprzety, pokazcie ... Jeden pomalowany i kazdego byscie umoralniali
Felga przednia z opona wymieniona na oryginał. Oponka Stomil w dobrym stanie no i felga 17'
[/quote]
Podoba mi się takie podejście do renowacji. Jeden woli sprzęcik zrobiony na cukierek, a inny na patynę. Niektórych po prostu nie warto remontować. Odnośnie Twojego się nie wypowiem, bo to zdanie właściciela jest najważniejsze. Ważne aby Ogarek był sprawny i cieszył właściciela.
P.S. Ja na zloty i po mieście też najczęściej tłukę się nieremontowaną SHL-ką i dzięki niej już kilka osób wzorowało się w kwestii szparunków.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2017 10:54:09 przez Texas Ranger.)
|
|
22-03-2017 10:52:48 |
|
|
mlody191
Mechanior
Liczba postów: 840
Imię: Damian
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Romet Ogar 205 89r
Zebym ja go mial jedynego w swojej kolekcji to i jeszcze moze bym to malował na tip top, a tak chce miec cos w zupelnosci oryginalnego nie malowanego i nie spawanego a ten ogier taki jest i taki zostanie Z
Malujcie swoje sprzety, pokazcie ... Jeden pomalowany i kazdego byscie umoralniali
Felga przednia z opona wymieniona na oryginał. Oponka Stomil w dobrym stanie no i felga 17'
[/quote]
Podoba mi się takie podejście do renowacji. Jeden woli sprzęcik zrobiony na cukierek, a inny na patynę. Niektórych po prostu nie warto remontować. Odnośnie Twojego się nie wypowiem, bo to zdanie właściciela jest najważniejsze. Ważne aby Ogarek był sprawny i cieszył właściciela.
P.S. Ja na zloty i po mieście też najczęściej tłukę się nieremontowaną SHL-ką i dzięki niej już kilka osób wzorowało się w kwestii szparunków.
[/quote]
A no własnie, na codzien jezdze s51. Fajnie miec cos w zagrodzie starego, w pełni oryginalnego. To nie ma cieszyc oko, a przypominac tamte czasy będąc juz starszym czlowiekiem. Bo Ogra napewno nie sprzedam w przeciagu najblizszych 25lat
|
|
22-03-2017 16:25:24 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|