Robaki ze złomu by joozek
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Robaki ze złomu by joozek
(31-01-2017 18:42:28)Szatek napisał(a): Yyy, ale przecież to miałbyć efekt mojej współpracy z Retro Wysłałem im obie manetki i kontaktujemy się w ich sprawie...
Spokojnie, Trułem im o te manetki z ponad rok czasu. Też im wysyłałem na wzór, prawą i lewą z fi 22 i 23 mm. Nie odzywali się do mnie ze 2 miesiące, a dziś dostałem maila i zdjęcie. Myślałem więc, że to moja zasługa
Pisali też do mnie, że muszą poprawić formy, bo struktura obecnych manetek nie jest tak gładka i połyskliwa jak oryginału.
No cóż, najważniejsze, że zyskamy wszyscy - Miłośnicy Romet-a
Jak to mówi reklama - BRAWO TY
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
31-01-2017 23:49:24 |
|
1 osoba postawiła piwo joozek za ten post:1 osoba postawiła piwo joozek za ten post.
Szatek (01-31-2017)
|
joozek
senior
|
Trochę by się tego zebrało
Do tej pory nie udało im się wdrożyć do sprzedaży metalowych opasek gum widelca do POLO PEGAZ, choć próbną serie zrobili, ja tez je dostałem.
Kolejna rzecz to tuleje teflonowe przodu; fi 25 i 23 mm, z i bez kołnierza.
Tuleje teflonowe i metalowe wahaczy tylnych i przednich do Komara, razem z osiami.
Opaski instalacji w rożnych kolorach.
Przymierzali sie kompletów linek w rożnych kolorach, ale tez nie wypaliło.
Ostatnio wysłałem do nich elementy do Żaka, efekty powinny do mnie trafić na koniec tygodnia
|
|
01-02-2017 00:50:39 |
|
1 osoba postawiła piwo joozek za ten post:1 osoba postawiła piwo joozek za ten post.
Szatek (02-01-2017)
|
Szatek
Fanatyk Rometa 50-T-1, 50-TS-1 i 50-T-3
Liczba postów: 741
Imię: Patryk
|
|
|
01-02-2017 21:57:18 |
|
|
joozek
senior
|
W związku z tym, że kolejnych Robaków ciągle przybywa, już niedługo dołączą 3 Komary, postanowiłem powiększyć scenę w moim muzeum.
Oczywiście nie kosztem przebudowy ścian, a jedynie zbędnego regału.
Zima taka, więc coś trzeba było z tym zrobić.
Scena/podest zyskał, tylko/aż 60 cm, ale teraz w tym samym miejscu co stały 3 Robaki, mogłem postawić 7
To dopiero zamiana
Graty z regalu tez gdzieś trzeba było postawić, więc pod stołem dorobiłem dodatkową półkę i proszę ... ZROBIONE - samo się zrobiło
Tak, wiem, gdzieś był watek o naszych garażach, ale nie chciało mi się go szukać więc wszystko pakuję do "mojego złomu"
|
|
04-02-2017 02:54:30 |
|
2 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post:2 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post.
Odrestaurator (02-05-2017), Szatek (02-04-2017)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|