Jacht omega 2,5TD - Kokosek
|
Autor |
Wiadomość |
Lagoon
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 575
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
RE: Jacht omega 2,5TDi - Kokosek
Generalnie fajne autko. Miałem okazje pojeździć trochę taką a identycznym silnikiem. Zupelnie inna bajka, zawieszenie bajka jeśli jest w dobrym stanie, całe wykończenie wnętrza widać, że stoi na całkiem przyzwoitym poziomie. Dźwięk ma fajny ten klekot, tylko szkoda, że z BMW.
Co do Twojego egzemplarza to wkładać w to pieniądze trochę mija się z celem, nie dość, że blacharsko jest w kiepskim stanie, to jeszcze biedna wersja. Oczywiście jak dla kogo, dla niektórych blacharsko jest dobrze jak nie dotyka sie stopami asfaltu podczas jazdy, dla innych jak nie ma rdzy na budzie. Taki urok starych Opli, że ruda im nie obca. Najgorzej jak się zaparkuje koło Civica i sie zarazi to już w ogóle jest po temacie.
Już nie chcę żadnych pilarek
Witam!
Zrobię dobrze cylindrom. Zainteresowany?Pisz PW!
https://www.facebook.com/porting.studio/
|
|
26-05-2016 19:39:05 |
|
|
kokosek
Минск 125
Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
|
|
10-06-2016 20:04:53 |
|
1 osoba postawiła piwo kokosek za ten post:1 osoba postawiła piwo kokosek za ten post.
Latos (06-10-2016)
|
kokosek
Минск 125
Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
|
RE: Jacht omega 2,5TD - Kokosek
Dziś założona elektryczna roleta oraz zagłówki osób siedzących z tyłu. Niech im tez będzie wygodnie
Miałem nagrać filmik ale zaczeło padać jak perfekcyjnie roleta chodzi tym bardziej że wiele osob na nie narzeka, ze często sie zacinają tryby wyrabiają itd.. Oczywiscie ja przesmarowałem..
Dodatkowo wpadły dwa głosniki w tylnia półkę dość dobrej firmy i w miare świeżę
Instalacje do rolety oraz do głosników dopiero będę ciągnał, Dziś niestety nie starczyło czasu
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
|
|
14-06-2016 18:49:54 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|