Ocena wątku:
- 2 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wigry 5 81'
|
Autor |
Wiadomość |
Buka
Składakowiec
Liczba postów: 268
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Wigry 5 81'
(25-06-2016 13:37:07)wnusiu94 napisał(a): Kolejny "artysta" co zamalował przyzwoicie zachowany oryginalny kolor. To już jakaś plaga...
Znalazł się obrońca uciśnionych złomów, a jak pokazałem w tym stanie Jubilata 2 to jeszcze od szrotów mi go zwyzywałeś, że a be a me a fe a kukuryku i, że tu lakier be i tak dalej, przy troszkę lepszym lepszym stanie (gdzie też był do ponownego malowania moim zdaniem).
Wnusiu co jak co, ale z tamtymi Wigrami 2 byłem z tobą w pełni zgodny. Ale przy tym stanie lakieru (a praktycznie jego braku) i na tyle głębokich wżerach nie wiem co za głupoty wygadujesz. Tu zaprawki by nawet nie pomogły, bo wyglądałby jak dalmatyńczyk od tych poprawek.
Co do właściciela to rób resztę na oryginał i powodzenia (ja przy remoncie lakieruje swoje z powrotem na taki kolor jaki był, ale to już twój wybór). Polecam dołożyć do tego stomilki z allegro (21 zł za sztukę to bardzo dobra cena).
Jakbyś potrzebował jakiś części (koła przód czy tylna piasta) to służę pomocą, bo mam jeszcze trochę części do Wigier i Flamingów. Mam przede wszystkim blacharkę, więc jakbyś kiedyś zaliczył dzwona, czy miał wybrakowany rower to śmiało wal
(O Flamingu 2): "No proszę pana tak się składa, że się nie składa"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2016 20:51:46 przez Buka.)
|
|
25-06-2016 20:47:37 |
|
3 użytkowników postawiło piwo Buka za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Buka za ten post.
Duduś (06-25-2016), kuba1028 (06-27-2016), Motorowerzystka (07-20-2016)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|