Ja to sobie przekopiowałem do wordpada, żeby było co przed spaniem poczytać. Zdjęć widzę sporo będzie bo czekam już drugą godzinę i tylko 1/4 na razie się wczytała. Praca magisterska jak się patrzy. Że Ci się też chciało O.O
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2015 02:00:14 przez Odrestaurator.)
Ty to jakiś taki jestes jak zetor cos z cb będzie a do poldka daj więcej zdj i opisz go
Na naszej wycieczce Kiedy słońce świeci Jest taka maszyna Do robienia dzie... wczyno kochana Pokaż mi kolana A ja ci pokaże Stojącego pa.. .. liło się w piecu, A w kominie sadza Uciekaj dziewczyno Bo ci zaraz wsa... . dzie rosną grusze, A na gruszach glizdy, Jakie te dziewczyny Mają wielkie pi ...
Wiem tego poldka dostałem od dziadka. Wczoraj nie chciało mi się rospisywać ale teraz mi się chce
Polonez to 1994r troche skorodowany ale ok.
Ten poldek: posada pomarańczowe kierunki
spojler tył i siedzenia inter groklin.
Ten poldek to silnik 1.6 GLE +Gaz
Instalacja gazowa od 95r.
Wesołych świąt
A zdięcie było skracane bo mi się nie mieściło Siema
Wesołych świąt
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2015 12:51:51 przez rafus1000.)
(30-01-2016 20:34:07)Bartek napisał(a): chyba tych zdjęć się nie doczekamy.. zobacz na temat o centolu.. za tamte zdjęcia daje mu nobla w dziedzinie fotografii
Doczekamy doczekamy ale jak pewnie wiesz że będzie tył bo jak bym dał przód to by nic nie było widać
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.