| 

| 
					Romet Ogar 205 (1988r)  Bartek
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Bartek   Emerytowany Moderatroll

Liczba postów: 2,930
 Imię: Bartek
 Pojazd: Romet Ogar 200

| 
			| RE: Romet Ogar 205 (1988r)  Bartek 
 |  |  
	| 13-02-2012 22:29:35 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| MichalSR50   Mechanik

Liczba postów: 1,541
 Imię: Michał
 Pojazd: Romet Ogar 205

| 

Powiem tak    Napalisz się, sprzedasz Ogara, kupisz Simsona, pojeździsz tydzien i już będziesz za nim tęsknił, i ja jak kupiłem Simsona nie sprzedawałem motorynki, bo wiedziałem, że będę za nia tęsknił    Simson oczywiście, ja dużo lepsze osiągi, jest dużo wygodniejszy i się w ogóle nie psuje, gdy się dobrze zrobi, ale jazda Rometem ma to coś, za czym będziesz zawsze tęsknić gdy już go nie będzie, po prostu Romety maja duszę   I tak za kasę, za którą weźmiesz za Ogara, nie kupisz ładnego Simsona, tylko skarbonkę bez końca, w która trzeba będzie 2 lub 3 razy więcej władować, zeby mieć spokój. Nie żebym odradzał zakup Simka. Po prostu widzę, jak Ty się zżyłeś z tym Ogarem, ile mu poświęcasz czasu, pokazałeś go całemu światu. Na pewno byś tego żałował    No ale pokaż najpierw fotki tego Simka, zanim ew. go kupisz.

|  |  
	| 16-02-2012 20:46:09 |  |  

|  

| Bartek   Emerytowany Moderatroll

Liczba postów: 2,930
 Imię: Bartek
 Pojazd: Romet Ogar 200

| 

Tak właśnie siedziałem i myślałem jak bd wyglądał czas bez grzebania i czyszczenia Ogara. Jak oglądam te zdjęcia i zapisy w zeszycie to aż się łezka kręci w oku. Szkoda mi go i to bardzo szkoda. Fakt czasem były chwile zwątpienia i żałowałem, że kupiłem go. Co do Simsona to jeszcze nic pewnego. Kadeta sprzedam na części (takie mam plany ale też go szkoda   ) Może jutro pójdę i pooglądam tego Simsona.  
A co do Ogara to nie jest na bank powiedziane czy go sprzedam. 
Fotki jak bd miał to zapodam
			 |  |  
	| 16-02-2012 20:54:33 |  |  

|  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|