Podobno Pegaz
|
Autor |
Wiadomość |
krystian
Nowy
Liczba postów: 51
Imię: Krystian
Pojazd: Romet Pegaz
|
|
08-01-2016 01:58:20 |
|
|
krystian
Nowy
|
RE: Podobno Pegaz
Pany! dziś byłem w szkole i korzystając z przerwy wyskoczyłem na "polowanie" znalazlem ogara 205 stan- wczesna agonia, przywieziony z milicyjnego parkingu, silnik 023- nie wykazuje chęci współpracy ( żaden element nawet nie dygnie ale może dał by sie rozkręcić), rama 89r. stoi prosto, troche błotników zostało, koła, a raczej bębny czy jak to się zwie,bak z wciskanym korkiem, no i jeszcze pare duperelów, wrzucił bym fotki ale u kumpla tel. zostawiłem. warto sobie za 3zl za kilogram bagażnik w aucie syfić? a i jeszcze MZ es250-2 rama z lampą, 3 koła, bak, błotniki i to wszystko za około 250zl
|
|
10-01-2016 00:28:54 |
|
|
krystian
Nowy
|
|
10-01-2016 18:43:07 |
|
|
krystian
Nowy
|
RE: Podobno Pegaz
mam go jedyne co mnie pociesza to to, że wydarłem go za 6 dych a nie za 100. ramy brak, amorów brak, kół brak, srebrzanki brak mam silnik i dużo rdzy a no i pompka byłą za MZte mniej niż 300 nie chciał, więc grzecznie podziękowałem bo po przyjżeniu sie to te 180 max, pogięta, szpachlowana, malowana z 72r. jak ktoś zainteresowany to moge dać namiar, ja jako laik nie porywam się tak więc... Lipton lakieru nie będzie, Pegi zostanie w białym podkładzie
|
|
11-01-2016 17:37:56 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|