Nowy telefon
|
Autor |
Wiadomość |
PawełBike
Uczeń mistrzów prowizorki

Liczba postów: 479
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|
RE: Nowy telefon
Na tę chwilę mając ponad 100 różnych telefonów, a wszystkei smarfony jakie miałem sprzedałem, używam Nokie X2-00, ma wszystko co ci potrzebne, jedyny minus może być miękka szybka ekranu przez którą można łątwo wyswietlacz rozwalić (chociaż przez całe życie rozwlaiłem 2 wyświetlacze także nie kminie ludzi)
k800 jest dobrym telefonem, chociaz nie wiem jak chińczycy go teraz robią, jak pada częściej joystick niż oryginał to bedzie tragedia. Z nokii moge ci poelcić np c2-01 niezawodny telefon, tylko nie ma latarki.
Z SE można wziąść np W810, ma latarkę, bez joy'a, nie jest zbyt wielki a dośc pancernie wykonany, k550 też niczego sobie ale klawiatura to porażka
Dziesiątki rowerów romet, niezliczone ilości innych, 4 motorowery, 1 motocykl, a zapał nadal nie ustaje...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2015 17:01:52 przez PawełBike.)
|
|
03-11-2015 17:01:07 |
|
|
Latos
Sezon trwa cały rok

Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
|
Nokię X2 miała mama, za dużo kwiatków z nim było i go nie chcę, do tego ten nieszczęsny mientki ekran, cały porysowany i się wtedy robią takie kreski dziwne, jakby krople wody i taki obraz brzydki przez to jest. Gdyby nie to to spoko
C2-01, spoko telefon tylko cena, że tak powiem, trochę zatrważająca jak na klasyczny telefon wobec nawet najtańszych (i pewnie lepszych od tej nokii) smartfonów, używany też by mógł być, ale jednak wolałbym nowy.
W810, też spoko, przemyślę go
W995, miałem go w rękach i nie przypadł mi za bardzo, owszem, fajny ciężki, metalowy, ale jakoś do mnie nie trafił, ponoć bateria słabawa i jakieś problemy z nim ciocia miała. Dobry aparat miał z tego co wiem 
Na razie jeszcze szukam czegoś ciekawego do tych 150 złotych, może coś ciekawego znajdę
Zajrzyj do mojego zippa 
Mój BikePics
|
|
03-11-2015 19:06:32 |
|
|
FUTURISTA
z bajkowego świata-persona non grata

Liczba postów: 26
Imię: M
Pojazd: Romet Ogar 205
|
|
03-11-2015 19:16:59 |
|
|
Latos
Sezon trwa cały rok

Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
|
Chyba jednak skłonię się ku nokii X2. Ma tego flasha, prosty telefon, mp3 nawet ma, jakiś tam aparat. Kilka pytań na jego temat w takim razie, ile trzyma wam bateria i ile powinna trzymać (mamie trzymała krócej niż mi smartfon, przeciętnie jakieś 1,5 dnia) ? Czy ma jakieś ścinki, czy można go jakoś "potuningować" tak jak K800, jakieś osobliwości swoje?
EDIT: trochę poczytałem i telefon zbiera dość niepochlebne opinie, u jednych wszystko gra, inni mają ochotę nim rzucać po ścianach. Co na to powiecie?
Zajrzyj do mojego zippa 
Mój BikePics
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2015 19:43:05 przez Latos.)
|
|
03-11-2015 19:38:34 |
|
|
PawełBike
Uczeń mistrzów prowizorki

Liczba postów: 479
Imię: Paweł
|
Z racji, że ta bateria idzie już w 3/4 moim telefonie, trzyma mi max 2 dni przy dość intensywnym używaniu. Dobra bateria po zformatowaniu powina z tydzień przy normalnym użytkowaniu trzymać. Zawieszczać się nie wiesza nigdy, raz mi tylko jakby "spadek fps" przy graniu miałem, chociaż faktycznie czasem musi się zastanowić. Zależy jak intensywnie i do czego używany. Wracajac do obudowy 2 defekty mogę potwierdzić, przy bawieniu się potrafi połamać się zatrzask klapki, i nieszczęsny cienka szybka wyświetlacza.
Najchętniej wróciłbym również do c2 lecz też zalezy mi na flashu a tródno znaleść tani egzemplarz. Swój dostałem dość używany po wymianie głośników podziałał 1,5 roku i przy pewnym solidnym upadku uszkodziło jakiś moduł odpowiedzialny za zasięg na płytce.
Do standardowego używania i muzyki Nokia, do zabawy w programy itd SE, obie marki robiły dobre tel 
PS: NIe baw się W MyPhony, studiowalem pare razy ten temat, nie dość że badziewie samo w sobie, to ile razy byś nie wymienił n ainny egzemplarz tak każdy ma te same wbudowane wady i błędy
Dziesiątki rowerów romet, niezliczone ilości innych, 4 motorowery, 1 motocykl, a zapał nadal nie ustaje...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2015 21:22:29 przez PawełBike.)
|
|
03-11-2015 21:16:52 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|