Robaki ze złomu by joozek
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Robaki ze złomu by joozek
To jeszcze nie prezentacja Komara 2350-2 którego zakupiłem od Kamila. Ciągle czekam na okazję podwózki - może za tydzień ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
No ale dziś nie o nim, a o kolejnym 2350 z 1978 roku. Wprawdzie nie ze złomu, ale wygląda prawie tak jakby tam stał. Kupiłem z ogłoszenia, rzut beretem, przyczepka i byłem u gościa ... Kolejny zbieracz ... tym razem WSK, jak mi powiedział i pokazał, ma ich z 50 ![:F :F](images/zab.gif) Jakaś masakra teraz ... wszyscy zachorowali na PRL. Jako, że Komary mu się nie podobają, postanowił go spieniężyć. Nie byłbym sobą, by go tam zostawić, więc wziąłem, potargowałem i za 1/2 ceny z ogłoszenia jest mój ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
Papierów oczywiście brak, ktoś już go modził - cylinder i tłok 60 cm3, niestety Almot, więc długo nim nie pojeździł. Plany ... jeszcze nie wiem, jak to mówią, jeść nie woła, czasu mam dużo ... tak mi się wydaje ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) więc kiedyś i na niego przyjdzie pora ![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
Kilka fotek, niestety już szarzało, więc jakość nie najlepsza.
Brakujące detale oczywiście ... MAM
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
02-11-2015 23:24:19 |
|
|
komarinho
długodystansowiec
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 552
Imię: Paweł
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
03-11-2015 00:20:01 |
|
|
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Robaki ze złomu by joozek
Spokojnie, każdego Robaka staram się odtworzyć wiernie i staranie. Może czasem mi się coś nie uda, np tabliczka znamionowa na moim 2350, ale w końcu i ten bubel poprawię.
Co do wczorajszego zakupu ... może na pierwszy rzut oka nie wygląda rewelacyjnie, nie oryginalny lakier, ale z bliska przekonuje ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) Śruby nie oryginalne i wszystko skręcane na sztukę, ale części całe i nie przerabiane. Na pewno go nie sprzedam, nie rozbiorę, na replikę trochę go szkoda, no może 2361 .... zobaczymy, w końcu to Komar z 1978 roku.
Co do 2350-2, w przyszłym tygodniu ma być już u mnie ... ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) pewnie go wtedy pokażę
Dziś miały być łowy ... Robak miał stać zapuszczony, w jakimś kurniku ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif) no niestety nie stał ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif) No cóż ... może innym razem.
aha ... Charta nie planuję w swojej kolekcji
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
03-11-2015 20:03:37 |
|
1 osoba postawiła piwo joozek za ten post:1 osoba postawiła piwo joozek za ten post.
Quake96 (11-03-2015)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|