Nowy telefon
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,040
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
02-11-2015 12:16:29 |
|
|
Latos
Sezon trwa cały rok

Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Nowy telefon
Na telefon nie chcę wydać więcej niż 200 złotych. Ma dzwonić i wysyłać sms-y i mieć latarkę, reszta to dodatki.
To, że jest udany to wiem, dlatego się nim zainteresowałem  joystick to nieistotna rzecz, zepsuje się to go wymienię. Ogólnie to nawet mógłbym mieć nokię 3310, ale w gimbazie przyszłem z raz z nią do szkoły to się na mnie dziwnie zaczęli patrzeć, to dalej chodzę z szajsungiem. Gdybym nie chodził do szkoły już tylko do pracy, albo po prostu tam, gdzie jest mniej ludzi i nie jest się tak ocenianym, to nawet bym się nie zastanawiał i nosiłbym nokię, ale potem jest tak jak wyżej. Telefonu używam naprawdę tylko do dzwonienia, gdybym miał sms-y to z pewnością też bym korzystał, w szajsungu coś się zesrało i nie mogę wysyłać. No i od smartfonów odciąga mnie też to, że jak mi spadnie to się cały potłucze i kto wie, czy dalej będzie działać, a klasyczny telefon jak ma ciężką baterię to można takim gwoździe wbijać
@ nie_mientki też się nad nokią zastanawiałem jakiś czas temu ale jak zobaczyłem ceny na allegro to aż się z krzesłem od kompa odsunąłem
Zajrzyj do mojego zippa 
Mój BikePics
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-11-2015 18:34:45 przez Latos.)
|
|
02-11-2015 18:33:02 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|