Baltazarowy yaris
|
Autor |
Wiadomość |
Bartosz.
Znawca :F
Liczba postów: 394
Imię: Bartosz
Pojazd: Inny
|
Baltazarowy yaris
Witam,od sierpnia szukałem auta w sensownym stanie,oglądałem alfy 147,golfy,leony,toledo,a3,e46,polówki,bory ale nic nie było godnego tych pieniędzy które trzeba było za nie dać aż po 3 miesiącach ukazał się yaris (nigdy bym nie powiedział że kupie yarisa ale różnie bywa jak widać) z 2007r z niskim przebiegiem 160k który raczej jest oryginalny patrząc po stanie.
Cena jest o tyle okazyjna że wymieniam 2 wtryski i jestem do przodu 5koła ale nie mam ochoty ani czasu szukać i oglądać jakieś trupy więc sobie zostawiam ten babski samochód.
Nie nie lepiej gdybym kupił 'klasyga' za 2tyś
Nie nie lepiej gdybym kupił bmw 1.6 z przebiegiem 400k
Zdjęcia dodam w najbliższym czasie,pozdro
P.S na auto zarobiłem sam,nie kupili mi go rodzice.
|
|
01-11-2015 19:56:56 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Baltazarowy yaris
Yaris jak Yaris, ale lakier fajny, taki trochę kameleon, bo ciężko mi go dostrzec
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
01-11-2015 19:59:28 |
|
4 użytkowników postawiło piwo Quake96 za ten post:4 użytkowników postawiło piwo Quake96 za ten post.
jurek_j (11-01-2015), Latos (11-01-2015), Simon (11-02-2015), VRka :D (11-01-2015)
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
|
|
01-11-2015 23:04:36 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
|
RE: Baltazarowy yaris
Boże kochany, ten temat mógłby zostać przypięty jako flagowy temat ukazujący poziom niektórych osób na tym forum. Tym śmieszniejsze jest to, że te same osoby w innych tematach starają się "brylować" swoją kulturą i inteligencją, będąc niczym wzór wszelkich cnót.
Rzuciliście się na niego jak sępy na padlinę. Większość zapomniała dawno (o ile kiedykolwiek wiedziała) czym jest konstruktywna krytyka i kulturalne wyrażanie swojego zdania. Lepiej po prostu obrzucać "gównem". Ma prawo wam się nie podobać, owszem, ale nie sądzicie, że dla obu stron lepsze byłoby napisanie tego w sposób nie odbiegający od jakichkolwiek zasad kultury? Ja też zwolennikiem tego auta nie jestem, uważam, że jest okej, ale jako samochód dla kobiety, nie mniej jednak nie rzucam tutaj epitetami i porównaniami do innych marek, wyśmiewając przy tym ten samochód.
Trochę kultury i wzajemnego szacunku, ludzie. Nie mamy po 12 lat, a zachowujemy się czasem gorzej niż te dzieci w piaskownicy. Bo on ma różowe grabki to już jest gej, pedał czy inny pederasta...
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
02-11-2015 00:07:29 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|