motorynka PONY-50-M-2 ,85 rok
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: motorynka PONY-50-M-2 ,85 rok
(27-10-2015 11:45:01)bartosz1907 napisał(a): po co te eksperymenty? najładniejsze są wersje robione pod oryginał. A tak dużo pracy i pewnie kosztów a wynik ...no różnie będą ludzie mówili...
Jak ja nie cierpię takiego pierniczenia. Wszystko robione "pod publikę" i aby jak oryginał. Jakby to święty graal był. Ma swój gust, stosuje się do niego i jemu powinno się podobać. Mnie osobiście słabo leży ta kolorystyka, ale nie uważam, że to powód do wytykania, że źle bo nie oryginał albo nie wiadomo co jak to już co poniektórzy na tym forum przyjęli za zwyczaj. Tylko daj inny kolor peszla na kable i już by Cię zabili bo przecież to takie paskudne i niszczy oryginał. Beka
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
27-10-2015 16:53:30 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: motorynka PONY-50-M-2 ,85 rok
Widać, źle mnie zrozumiałeś. Ja nie mam nic do krytyki o ile jest ona konstruktywna i faktycznie wyraża po prostu czyjąś opinię. A nie od razu wrzucać komuś, że po co, że na co itd. Nie podoba Ci się, okej masz prawo do takiego zdania, ale nie musisz od razu narzucać komuś swojego, tak samo jak i ja nie narzucam. Ja tylko namawiam do konstruktywnej krytyki i sensownego pisania postów.
I kto by pomyślał, że kolor motorynki może budzić takie kontrowersje To dopiero budzi uwagę ludzi
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2015 17:46:32 przez Quake96.)
|
|
28-10-2015 17:45:43 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|