Mój 1 pegaz :D
|
Autor |
Wiadomość |
Emikel
Zbieracz stadium zaawansowane
Liczba postów: 437
Imię: Emil
Pojazd: Romet Pegaz
|
Mój 1 pegaz :D
Witam! Chciałbym wam zaprezentować mojego (tak tak nie pomyliłem się) PEGAZA! Więc od początku, dałem 359 zł komara na chodzie i kupke zbędnego złomu. Sądzę że cena nie zbyt wygórowana tym bardziej że nic z tego co mu dałem nie było mi potrzebne, ani używane przeze mnie. Pegaz ma bardzo ładny lakier który zostanie do czasu nazbierania funduszy na remont. Plany: zrobić i jeździć
Teraz czas na mniej przyjemną rzecz, mianowicie problemy:
Od czego pasuje lewy dekiel, myślałem o 017.
W miejscu na dekompresator mam wkręconą śrubkę, czy powinienem tam być jakiś mechanizm? Czy może pod śrubką kryje się zaczep na linkę?
Pedały bardzo ciężko się kręcą wydaje mi się że po poluzowaniu lewego dekielka chodziły lżej. Co z tym zrobić?
Stoi tłok nalałem już do cylka fosolu teraz sobie niech pogryzie przez noc. Ale zakładając że nie puści znacie jakieś sposoby?
Jak wiadomo w tej wersji z klamki wychodzi jedna linka a pod ramą się rozdziela na 2. gdzie ja dostane takie linki? Bo mam teraz tylko prowadzącą do sprzęgła
Od czego zamontować pedały?
Puki co to tyle bd wdzięczny za odpowiedzi
No to teraz zdjęcie jutro pocykam więcej w lepszej jakości ( te jest z olx u poprzedniego właściciela)
http://chlopcyrometowcy.pl/hosting/image...0_fb15.jpg
|
|
23-10-2015 23:43:23 |
|
3 użytkowników postawiło piwo Emikel za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Emikel za ten post.
axelbenq (10-24-2015), joozek (10-24-2015), Mironzpomorza (11-29-2015)
|
gregorian2008
Technik
Liczba postów: 967
Imię: Grzegorz
Pojazd: Romet Pony
|
|
25-10-2015 14:01:34 |
|
|
Emikel