Oggie - Czyli kłejk popada w manię :F
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/zawodowiec.png)
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
|
15-10-2015 21:05:59 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Oggie - Czyli kłejk popada w manię :F
Przepraszam bardzo. W obydwu pozostałych Ogarach mam dobre ograniczniki stopki. Tego na razie nie robię, ale oczywiście za jakiś czas zostanie zrobiony ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) Przednia zawiecha działa, ale ma krzywą lagę, którą niebawem wymienię, gdy już kupię, bo te od krótkiego zawieszenia są dłuższe.
A tylne amortyzatory... A z resztą zobaczysz potem
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
15-10-2015 23:01:02 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
No i gotowy
Myślę, że efekty widać na każdym zdjęciu i nie muszę mówić, że coś się jednak pozmieniało ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) Jedyne rzeczy jakie zostały póki co wymienione/dołożone to: tylne amortyzatory, oprawka lampy przedniej, blacha kanapy i garstka śrubek ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Reszta to te same części które widać na poprzednich zdjęciach :3
(15-10-2015 23:56:42)komarinho napisał(a): A amortyzatory pewnie pomalujesz? Ograniczniki masz wybite nie stoją ogary tak jak powinny Chyba ze nie wiesz jak powinny Z resztą, ciężko o to. Nawet mój nie stoi tak jak powinien mimo ze było to zrobione, to potem jak się używa to się wybija to pewnego momentu. No ale zrobić możesz ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Nie zaczynaj robić się jak Barto... Ja wiem, że ograniczniki są dobrze zrobione, a Ty przesadzasz. W Pszczółce jest wszystko oryginalnie, a wydaje Ci się, że nisko siedzi bo opona z tyłu jest większa. To samo w niebieskim Ogarze. Tam ogranicznik jest pospawany od nowa ale z tyłu też jest większa opona...
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2015 00:13:48 przez Quake96.)
|
|
16-10-2015 00:08:41 |
|
|
Pompuś
Unregistered
|
fajna ta patyna nawet ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Wśród tych wylizanych ogarków, tylko zabezpieczyć przed rudą troche, bo nie oszukujmy się, pszczółka troche gnije
|
|
16-10-2015 14:59:27 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|