W moje ręce wpadła rama Romet Jaguar Special z XXVI WP. Rurki Reynoldsa , rozmiar 57. Na początku szukałem ramy Rometa pod miejskiego single speeda (nie mylić z ostrym). Chciałem ją wyszkiełkować, pomalować i okleić na nowo. Odwiedziłem przesympatycznego Pana, który miał to i tamto, a z racji tego, że kiedyś jeździł w klubie to znalazłem ów eksponat. Boję się, że ktoś się obrazi na mnie, jeżeli dam mu nowe życie w tych samych barwach, aczkolwiek, jednobiegowym osprzęcie wraz z kierownicą typu jaskółka. Szukam wygodnej pozycji. Proszę o opinie, podpowiedzi, sugestie, bo nie chciałbym zepsuć czegoś co dla kogoś z was ma większą wartość niż dla mnie.
Ja bym baaaaaardzo widział jaguara z jaskółką. Może nie do końca tego, bo napis WP sugeruje złożenie go na jakimś ultra prawilnym osprzęcie.
Sprzedaj mi go.
Ja moge wynurać nowego rometa jaguara w papierku, tylko widelec jakiś będzie trzeba dosztukować.
Proszę o opinie, podpowiedzi, sugestie, bo nie chciałbym zepsuć czegoś co dla kogoś z was ma większą wartość niż dla mnie.
rama dla kolekcjonera, pomieniaj sie z kim na ładnie pomalowanego romana a temu pasowałoby prawilnego osprzetu w wersji mocno niedomytej
i raczej na exponat
Wiesz pan w Romecie cal calowi nie równy...
14-10-2015 15:26:38
1 osoba postawiła piwo Zweitakter za ten post:1 osoba postawiła piwo Zweitakter za ten post. tompajk (10-14-2015)
Już się tak nie przechwalaj ... jeden Ci wystarczy ... nie takie ciekawostki masz w posiadaniu ... co tu mówić KAŻDY by tą ramę chciał ... zaraz pewnie Andriu mnie zjedzie że ktoś by niechciał
KUPIE SIODEŁKA TYPU BANAN
Romet motocross
15-10-2015 22:52:15
1 osoba postawiła piwo xsaman za ten post:1 osoba postawiła piwo xsaman za ten post. chart80 (10-15-2015)
Czy towazysz złamasolog ma na spej z biedronki do "renowacji" wigier?
Za upalanie tej ramki ze stozkiem i piasta novatec moze grozic tz. "rybka" najlepiej ciut przed rowem melioracyjnym.
(15-10-2015 22:52:15)xsaman napisał(a): zaraz pewnie Andriu mnie zjedzie że ktoś by niechciał
POWAZNY kolekcjoner raczej by nie chciał takiego odrapanca
fajne do powieszenia w garazu ubrane w mocno niedomyta campe z podzewiałymi szprychami ale raczej nie jako perła kolekcji- no chyba ze kolekcja składa sie z trapera pelikana wigier i popularesa
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.