Fioletowy ananasowy chart
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/pro.png)
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Fioletowy ananasowy chart
|
|
22-06-2015 13:34:20 |
|
|
ananas
Technik
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 1,076
Imię: Kamil
Pojazd: Inny
|
RE: Fioletowy ananasowy chart
Powyższe zdjęcie pochodzi ze zlotu z okazji dni Knurowa ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) Więc tak, chart jeździ i dzielnie nabija kilometry. Od zakupu zrobione jest ponad 1000km. Od ostatniego aktuala wpadło parę drobnostek dodających uroku, a mianowicie pompka i lusterko. Pomalowałem także tłumik. Zrobiłem też mój najlepszy tuning w życiu - wyczyściłem układ wydechowy ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Tłumik był spoko, ale do kolanka ciężko było nawet włożyć palec ![loo loo](images/loo.gif) Po trudach kolanko udało się wyczyścić, przy okazji zostało skrócone. Po założeniu nie mogłem uwierzyć że to ten sam motorower ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Od razu przybyło mu mocy na wysokich obrotach, dużo lepiej się wkręca. Aktualnie chart stoi u kaniloxa, bo jego tata ma mi naprawić elektrykę. Mam nadzieję, że szybko uda się to ogarnąć, bo brakuje mi charta ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) Jutro prawdopodobnie będę jechał po silnik do charta, który będzie bazą pod remont i modyfikacje, planuję 50/4. Oryginalny silnik niestety zaczął puszczać olej na wałku kopki. No nic, koniec gadania, czas na zdjęcia:
-Wyczyszczona pompka. Przy okazji widać te beznadziejne zaprawki:
-lusterko po malowaniu. Przy okazji słit focia wyszła
-miałem wolny dzień, to go umyłem bardzo porządnie i nawoskowałem:
-No i słynne zdjęcie w kwiatkach. Ciężko było go tam wepchnąć:
Podziwiać, oceniać, komentować
|
|
13-07-2015 00:11:30 |
|
|
Pompuś
Unregistered