[S] Jawa 50 na części!
|
Autor |
Wiadomość |
BigSoft
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 1,004
Imię: Przemo
Pojazd: Romet Chart
|
Jawa 50 na części!
Przedmiotem ogłoszenia jest prawie cała Jawa 50 na części oraz dodatkowe inne graty też do Jawki 50 i/lub Ogara 200, które mi się walają po szafkach.
Wszystko to co jeszcze nie zostało sprzedane, dostępne jest tutaj -> http://allegro.pl/listing/user/listing.p...id=5080140
Powyższy wygląd obowiązywał w roku 2011. Teraz niestety jest znacznie gorzej, gdyż Jawka stoi nie używana od tego czasu i zdarzyło jej się zimować na dworze, co prawda pod przykryciem, ale to nie pomogło...
Stan jak na foto niżej. Pytać o wszystko, w razie czego mogę dostarczyć dokładniejsze zdjęcia.
Opony przednia i tylna są praktycznie nowe. Przejechały może z 500km. Cena za jedną 30zł. Sprzedaję razem z felgą.
Siedzenie: 40zł z racji na to, że ma nowe obicie.
Silnik pali, jeździ. Jest po generalnym remoncie. Jawa miała być dla brata, ale jak się okazało znudziła mu się bardzo szybko i wygląda jak wygląda. W silnik wpakowałem sporo kasy i czasu. Jeżeli ktoś chce poznać historię tej Jawki i prace przy niej wykonane, to mogę dać na PW link do innego forum, gdzie jest opisana. Silnik sprzedaję w stanie jak na zdjęciu, na życzenie mogę go poskładać (tzn zapłon i pokrywę).
Nie sprzedaję: kierownicy (ucięta), baku (bardzo zgnity) - chyba, że ktoś bardzo chce taki złom.
Ceny za pozostałe części - słucham propozycji. Wiem, że to wiele warte nie jest (ale też bez przesady).
Kontakt tutaj na forum przez prywatne wiadomości. Odpisuję zawsze, często w późnych godzinach tego samego dnia.
Cylinder jest bez tulei, samo ożebrowanie.
Jawka na części:
Pozostałe graty:
citroen-XM.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-07-2015 12:22:48 przez BigSoft.)
|
|
16-06-2015 23:04:58 |
|
|
BigSoft
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 1,004
Imię: Przemo
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Jawa 50 na części!
citroen-XM.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2015 17:36:01 przez BigSoft.)
|
|
17-06-2015 17:28:41 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|