Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
jakiś spocik w Bydgoszczy ?
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: jakiś spocik w Bydgoszczy ?
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
05-05-2015 19:07:29 |
|
|
szakal2908
Nowy
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 10
Imię: Łukasz
|
|
|
05-05-2015 20:16:52 |
|
|
bolo353
bolo353
Liczba postów: 16
Imię: bolo353
Pojazd: Romet Ogar 205
|
(05-05-2015 20:16:52)szakal2908 napisał(a): (05-05-2015 19:07:29)Quake96 napisał(a): http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthrea...#pid429389
Poza tym zawsze można się zgadać ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
ja nie byłem jeszcze na takim zlocie jestem ciekawy jak jest na takich zlotach
Widzisz jacy są gościnni dla nowych ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) nie przejmuj się ja też nie byłem na takim spotkaniu z tego co widzę to jest grupa zamknięta sami wielcy moderatorzy i administratorzy którzy Cię jako nowego nakierować na odpowiednie tory karzą Cię jakimiś punktami karnymi he,he,he.... brawo ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) czekam na następne... Pozdrawiam
(05-05-2015 20:16:52)szakal2908 napisał(a): (05-05-2015 19:07:29)Quake96 napisał(a): http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthrea...#pid429389
Poza tym zawsze można się zgadać ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
ja nie byłem jeszcze na takim zlocie jestem ciekawy jak jest na takich zlotach
Widzisz jacy są gościnni dla nowych ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) nie przejmuj się ja też nie byłem na takim spotkaniu z tego co widzę to jest grupa zamknięta sami wielcy moderatorzy i administratorzy którzy Cię jako nowego nakierować na odpowiednie tory karzą Cię jakimiś punktami karnymi he,he,he.... brawo ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) czekam na następne... Pozdrawiam
Notatka od kw112, 05-06-2015 09:00:23
Lubisz zadymy, nie?
Po raz X odsyłam ciebie do regulaminu
II. Posty
§14. Posty i tematy napisane niestarannie, niechlujnie lub nie zawierają treści merytorycznej, zostaną usunięte bez ostrzeżenia.
Taryfikator ostrzeżeń
3. Posty odbiegające od tematu, nie zawierające treści merytorycznej [+1 - +2 pkt za każdy post]
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2015 20:39:56 przez bolo353.)
|
|
02-06-2015 20:39:52 |
|
|
Latos
Sezon trwa cały rok
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/zawodowiec.png)
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
|
02-06-2015 23:00:25 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
|
(02-06-2015 20:39:52)bolo353 napisał(a): Widzisz jacy są gościnni dla nowych nie przejmuj się ja też nie byłem na takim spotkaniu z tego co widzę to jest grupa zamknięta sami wielcy moderatorzy i administratorzy którzy Cię jako nowego nakierować na odpowiednie tory karzą Cię jakimiś punktami karnymi he,he,he.... brawo czekam na następne... Pozdrawiam
Kolega widzę ledwo przyszedł na forum a już wszystko wie. Jeśli chodzi o grupę aktywnych klubowiczów to Administratorzy czy moderatorzy to się zjawiają tylko "od święta", bo grupa praktycznie wymarła. Jest nasza garstka "klubowiczów", którzy aktywnie uczestniczą w spotkaniach między sobą i wspólnych wypadach, ale szczerze mówiąc to poza mną jest może raptem jedna-dwie osoby. Większość gada i nic z tym nie robi. Także nie oceniaj zbyt pochopnie...
Co do spotkania to byłbym za. Ale jest pewne "ale". Zero kibli, chinoli, czy czegokolwiek co z bydgoskim ZZR/Rometem nie ma nic wspólnego. Albo jesteśmy grupą "Rometowców" - Pasjonatów bydgoskich wyrobów, albo stadem "miłośników" jednośladów wszelakiej maści...
Termin i datę ustalcie sobie wedle waszego terminarza, ja się dostosuję.
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
03-06-2015 00:12:13 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|