Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
przeróbka kadeta na ogara
|
Autor |
Wiadomość |
Romet100
Regulator gaźników =D
Liczba postów: 361
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Pony
|
RE: przeróbka kadeta na ogara
mambara, to sprzedaj pegaza, dostaniesz niezłą sumkę na 3 ogary nawet  , albo oddaj na złom, wygrzebie go  tyle na temat.
co do przeróbki to sie nie opłaca poneiwaz ta rama jest słabą konstrukcją. polecam ci już wtedy kupić (SAMĄ RAMĘ OD OGARA) a reszte przełożyć  zawsze wtedy mozesz powrócić do typowego oryginału, a przy okazji uizbierac sobie na bak od pegaza
|
|
23-01-2012 23:01:07 |
|
|
bykuu
Technik

Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: przeróbka kadeta na ogara
no stary, sory że piszę po poście w którym napisałeś że koniec tematu, ale ja powiem tak:
po pierwsze to demontaż baku, potem spawasz kształtownik zamknięty od górnej części ramy do miejsca gdzie jest siedzenie, tyle że tą rurę od siedzenia co wchodzi rurka z siedzeniem musiałbyś przyciąć żeby równo z bagażnikiem była, potem jak to już przyspawasz, to przykręcasz siedzenie od ogara, jakoś je mocujesz do bagażnika, uchwyty spawasz do niego czy coś, no i potem bak też od ogara montujesz, uchwyty też jakoś spawasz żeby pasowało (tylko uchwytów przy baku nie przerabiaj bo jak Ci ten bak wyje*ie..) no i jak już masz kształtownik, siedzenie i bagażnik przymocowane to możesz przymocować ogar'owski schowek jak się zmieści i masz motór przypominający ogara.
spróbowałem Ci to mniej więcej pokazać na zdjęciu, edytując je ale nie wiem czy się połapiesz. myślę że powinieneś załapać o co chodzi.
tu masz link do zdj.: http://imageshack.us/photo/my-images/545...00800.jpg/
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
23-01-2012 23:42:32 |
|
1 osoba postawiła piwo bykuu za ten post:1 osoba postawiła piwo bykuu za ten post.
mambara (01-24-2012)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|