Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Gra o Rometach wsk itp... MTA.
|
Autor |
Wiadomość |
MiszczuRR
Nowy
Liczba postów: 64
Imię: Radek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Gra o Rometach wsk itp... MTA.
Witam , Wpadłem na pewien pomysł aby zrobić serwer w grze MTA. MTA to tak na prawdę jest słynne gta san andreas tylko , że muliplayer. No i tworzy się tam serwer i można na ten serwer wrzucać mody. No i jak ktoś wejdzie na ten serwer no to zaczną mu się pobierać te mody a potem będzie można grać. I można by było dodać takie mody jak: Ogar 200 . 205 motorynka , WSK itp Lub takie jak Maluch fiat Myślę , że to nie jest zły pomysł. Jest także taki mod do GTA jak zmienia się ilośc biegów w pojeździe jego maksymalną prędkość , przyśpieszenie itp. Z czasem można by było porobić własne mody obecnie wiem , że do GTA są takie mody jak : Motorynki , ogar , komar wsk maluchy itp. Pewnie jest jakiś koszt utrzymania serwa. Możemy zrobić jakiegoś vipa czy coś co można będzie kupić a za to utrzymać serwa a może z czasem zostanie coś i się zarobi. Można i by dodać coś takiego , że by był np ktoś mechanikiem i tunningował komarki , auta albo jacyś policjanci powstawały już takie serwery. Teraz trzeba to tylko zorganizować. http://mtavc.com/ tutaj jest link do pobrania MTA to program do grania GTA multiplayer (z innymi graczami) Trzeba mieć oczywiście Gta san andreas aby móc w nie grać Ja gram na różnych serwach w MTA i jeżdżę motocyklami ale brakuje mi rometów i wyobraźcie sobie tak z kimś pojeździć potem malować nasze romety w grze itp. Albo zmienić trochę mapkę. WIEM , ŻE SOBIE POMYŚLICIE ee tam.. Gta mi się znudziło... ja też tak myślałem ale w mulitplayer to ŚWIETNA ZABAWA ! i jeszcze do tego z rometami , już powstało parę modów komarków ogarów itp. z tego co pamiętam to były nawet Jawy ts 350 simsony Jawki Mustang gra w singlu jest nudna... Multiplayer z innymi ludźmi będzie zabawa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2015 03:11:56 przez MiszczuRR.)
|
|
29-03-2015 02:58:29 |
|
|
wojtekr35
TeRrOrYsTa
Liczba postów: 939
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny
|
|
29-03-2015 11:45:42 |
|
|
Motorowerzystka
Mekanik xD
Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Gra o Rometach wsk itp... MTA.
Gta SA chociaż ma takie wymagania że każdemu pójdzie na komputerze a taka 4 Dlaczego MTA? A nie samp? W sampie przecież można tworzyć też własne serwery. Albo wziąć mapkę z modu Cryminal Russia, dodać jakieś polskie budynki i pojazdy. Parę fotek z mapki:
(Jako że to ruski serwer to nicki takie a nie inne )
Drogi mają dziury, tak jak w Polsce, akurat tu nie widać xD
Bloki:
A propo kanału:
Rosyjski składak
Chociaż MTA nie grałam, zobaczę co to tam jest xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2015 13:40:57 przez Motorowerzystka.)
|
|
29-03-2015 13:36:11 |
|
|
TheNight
Technik
Liczba postów: 904
Imię: Krystian
Pojazd: Romet Chart
|
|
29-03-2015 14:15:54 |
|
|
wojtekr35
TeRrOrYsTa
Liczba postów: 939
Imię: Wojtek
|
|
29-03-2015 14:24:05 |
|
1 osoba postawiła piwo wojtekr35 za ten post:1 osoba postawiła piwo wojtekr35 za ten post.
Boszu (03-29-2015)
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
|
|
29-03-2015 14:24:08 |
|
|
MiszczuRR
Nowy
Liczba postów: 64
Imię: Radek
|
CZEMU samp ? no ale tam chyba każdy będzie miał innego Moda a MTA to Admin zarzuci modziki pobiorą się przy wejściu na serwa i jest dobrze poza tym jak się doda mod do gta to one się po paru modach Crashuje no ale jeżeli da się zrobić tak , że każdy będzie miał te same mody no to samp może być
Motorowerzystka a co to za serw ? no i jak to jest z sampem ? bo ja nie wiem. Wydaje mi się , że każdy będzie miał innego moda. Ale może jestem w błędzie.
Więc jaka decyzja zapada ? MTA czy SAmp ? i jak to będzie z Modami w Sampie ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2015 14:59:08 przez MiszczuRR.)
|
|
29-03-2015 14:32:43 |
|
|
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
|
Co do GTA SA to jest fajne, ale już za stare...
A co do GTA 4, to istnieje opcja grania na Multi przez Pirata???
I jak już grać to tylko GTA 4... I niech mi ktoś nie mówi że mu GTA 4 nie pójdzie... Jak na moim starym drewnianym PC za 200zł chodzi na prawie pełnych. -_- (chyba że ktoś ma laptopa z integracją HD, to wybaczam)
A i jeszcze do GTA SA już widziałem kiedyś serwer gdzie były Polskie klasyki. Fiaty, Polonezy, Maluszki, Komarki, Wułeski, Junaki, Warszawa, Syrena itd...
Tak że, wystarczy pewnie ten serwer poszukać i na nim grać, zamiast bawić się w tworzenie jakiegoś serwera...
China is POWER!!!
|
|
29-03-2015 15:36:26 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|