Ocena wątku:
- 5 głosów - 4.6 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Moje rowery
|
Autor |
Wiadomość |
Pinio
Złomowy łowca pierwszej kategorii
Liczba postów: 593
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Moje rowery
Jakby ktoś miał manetkę, linkę, pompkę, bagażnik w tym kolorze to odkupię.
Fajnie by było jakby ktoś miał namiary na opony z białymi bokami
A dziś wyczyściłem osłonę łańcucha, kierownicę, sztyce, i wypolerowałem przedni błotnik- na więcej nie miałem czasu . Chromy nie są złe, myślałem że osłony na łańcuch nie będzie dało się odratować, tymczasem pod rdzą był prawie idealny chrom Bagażnik pokrzywiony i z urwanym mocowaniem
Zdjęć nie porobiłem.
|
|
06-03-2015 20:31:03 |
|
|
Pinio
Złomowy łowca pierwszej kategorii
Liczba postów: 593
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Moje rowery
Dzisiejsze zakupy:
Universal Wigry 2 1977 i Wigry 5 1981.
Zaczęło się gdy, jak co dzień przeglądałem olx. W pewnej chwili zobaczyłem tego universala, od razu mi się spodobał . Patrzę na lokalizacje- Jastrzębie, czyli niedaleko. Patrzę jakoś przypadkiem na pozostałe przedmioty sprzedającego i zauważam Wigry 5. Zaraz pytam się taty, czy ze mną zajedzie, tata się zgadza. Chcę zadzwonić do sprzedajacego, ale nie ma nr tel. , więc wysyłam mu wiadomość, dość szybko oddzwonił . Sprzedającym się okazał miły starszy pan, dałem pieniądze i już pakowałem rowery, a on przynosi mi coś takiego. Pełnia szczęścia . Dobra, teraz o rowerach: Ładne, kompletne wigry. Trochę się zdziwiłem, że Wigry 5 jest na aluminiowych obręczach, które są prawie idealnie proste. Universal ładny i zadbany, oba na oryginalnych oponach. Z problemów to pęknięta osłona łańcucha w universalu i rozwalona lampka w piątce. W Wigry 5 poprzedni właściciel dołożył drugą lampkę i jakieś dziwne kable, jednak zostaje jak jest, ponieważ jest to pamiątką po poprzednim właścicielu. Obie ramy leciusieńko krzywe, ale kto by się tym przejmował
Mam nadzieję że was nie zanudziłem, i że rowerki się podobają
|
|
15-03-2015 21:41:29 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|