Prodżekt Kadet "Łoś"
|
Autor |
Wiadomość |
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Prodżekt Kadet "Łoś"
Słabo z tym malowaniem Taka mała rada, jak nie masz warunków do malowania lub ogrzewanego garażu, poczekaj do lata, bo teraz w zasadzie stracisz niepotrzebnie pieniądze, na lakier, który będzie się łuszczył i nie będzie miał odpowiednich warunków do wyschnięcia. Fajnie, że masz zapał, ale czasem trzeba się wstrzymać i nie robić nic na siłę - stracisz tylko kasę A silnik mogłeś wyczyścić w momencie rozbiórki, tj: ściągam dekiel, myje dekiel, następnie zabieram się za kolejny element, demontuje i czyszczę i tak po kolei Aż przyjemnie będzie się składało
|
|
12-02-2015 22:36:22 |
|
|
TheNight
Technik
Liczba postów: 904
Imię: Krystian
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Prodżekt Kadet "Łoś"
(12-02-2015 22:36:22)Damian4570 napisał(a): Słabo z tym malowaniem Taka mała rada, jak nie masz warunków do malowania lub ogrzewanego garażu, poczekaj do lata, bo teraz w zasadzie stracisz niepotrzebnie pieniądze, na lakier, który będzie się łuszczył i nie będzie miał odpowiednich warunków do wyschnięcia. Fajnie, że masz zapał, ale czasem trzeba się wstrzymać i nie robić nic na siłę - stracisz tylko kasę A silnik mogłeś wyczyścić w momencie rozbiórki, tj: ściągam dekiel, myje dekiel, następnie zabieram się za kolejny element, demontuje i czyszczę i tak po kolei Aż przyjemnie będzie się składało
Z malowaniem właśnie bd czekał do wiosny/lata a co do czyszczenia to 90% elementów wyczyściłem tylko został mi ten nieszczęsny dekiel od sprzęgła (Tylko z zewnątrz)
*Tuning/Usprawnianie Silników 2T
*Remonty generalne silników 2T/4T
Mój Chart 50/5
Derbi Senda 70/7/3M w akcji
|
|
13-02-2015 12:07:54 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|