(04-01-2015 21:44:22)Pinio napisał(a): Ja mam jedynkę, prawdopodobnie z 1975 roku (nie ma numerów, piasta 75) i trochę różni się od twojej. W ogóle miałem miłą niespodziankę, gdy okazało się, że w ramie dalej jest komplet kluczy w oryginalnym pokrowcu, zapakowany w oryginalny papier
Świetne! Znaczna część składaków nie była nigdy złożona, dzięki czemu takie nieużywane zestawy kluczy nigdy nie ujrzały światła dziennego.
Aż złożę moją jedynkę!
(06-01-2015 01:58:17)KermitE30 napisał(a): Gdzie Wy te wigrasy jedynki znajdujecie? Ja poluje chociażby na samą ramę i nic ciekawego nie mogę znaleźć...
Wszędzie.
OLXy, złomy, znajomi, przypadkowo spotkane osoby,
stare domy na przedmieściach...
(06-01-2015 01:58:17)KermitE30 napisał(a): Gdzie Wy te wigrasy jedynki znajdujecie? Ja poluje chociażby na samą ramę i nic ciekawego nie mogę znaleźć...
Wszędzie.
OLXy, złomy, znajomi, przypadkowo spotkane osoby,
stare domy na przedmieściach...
Dajcie znać jak będziecie mieli chociaż samą ramę od jedynki Sam kiedyś kupiłem jedynke nie wiedząc o tym, ale rama pospawana na amen... Wszystke części mam, brakuje mi jedynie prostej ramy
Tomek, ładna ta Twoja kolekcja!
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.