Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Ogar 205] 023 - Problemy z ustawieniem obrotów.
|
Autor |
Wiadomość |
Czosnek
Klubowicz

Liczba postów: 155
Imię: Paweł
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: 023 - Problemy z ustawieniem obrotów.
Taaak xD tylko teraz to ja mam gorszy problem, bo nie mogę chyba juz odkrecic dekla od strony zapłonu, a mianowicie ta śruba która trzyma automat.. Był u mnie jakiś wielce " Mechanik " I regulował mi biegi, no too ok wyregulował wszystko okej, tylko ostatnio wlasnie chcialem sprawdzić platyny, odkrecam dekielek, patrze a tu tamtej sruby nie idzie wykrecic, próbowałem kluczami nasadowymi 10, ale to jest takie że jak wloże to jak chce przekrecic to one wyskakują z tej śruby, i nie mam pojęcia czym ja to teraz moge odkrecic, jakby ktos miał jakiś pomysł, to niech tutaj napisze, bo akurat idzie zima, to chce go na wiosne zrobić tak żeby pięknie palil i jeździł. pozdrawiam
Zresztą Simmery raczej odpadają, ponieważ to mam nawet jak wykonałem kapitalke, to odpalam i pyyk to samo jest. zaplon od nowosci nie ruszany, a brat ustawiał z pamięci, więc możliwe że to wina zapłonu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2014 00:43:22 przez Czosnek.)
|
|
08-12-2014 00:40:54 |
|
|
charper
detyfusan

Liczba postów: 2,027
Imię: Wojtek
Pojazd: Romet Chart
|
(08-12-2014 00:40:54)Czosnek napisał(a): Taaak xD tylko teraz to ja mam gorszy problem, bo nie mogę chyba juz odkrecic dekla od strony zapłonu, a mianowicie ta śruba która trzyma automat.. Był u mnie jakiś wielce " Mechanik " I regulował mi biegi, no too ok wyregulował wszystko okej, tylko ostatnio wlasnie chcialem sprawdzić platyny, odkrecam dekielek, patrze a tu tamtej sruby nie idzie wykrecic, próbowałem kluczami nasadowymi 10, ale to jest takie że jak wloże to jak chce przekrecic to one wyskakują z tej śruby, i nie mam pojęcia czym ja to teraz moge odkrecic, jakby ktos miał jakiś pomysł, to niech tutaj napisze, bo akurat idzie zima, to chce go na wiosne zrobić tak żeby pięknie palil i jeździł. pozdrawiam
może tym
|
|
08-12-2014 00:43:43 |
|
|
Czosnek
Klubowicz

Liczba postów: 155
Imię: Paweł
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2014 00:48:44 przez Czosnek.)
|
|
08-12-2014 00:47:52 |
|
|
BartuS
( . Y . )

Liczba postów: 1,100
Imię: Bartosz
|
|