SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO!
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO!
no stary słuchaj, najważniejsze to żeby właśnie na głowę nie padało. poza tym jak dobrze uszczelnisz to też jest git. my ją mieliśmy wiele lat.. z 15 spokojnie. myślę że ona ma dużo więcej i nie narzekał na nią ani dziadek ani tata. tata ją później tak jak mówię uszczelnił i był git. zimą cieplutko, na głowę nie padało było dobrze. potem tata sprzedał cyklop i za tą kasę kupił kabinę właśnie i tur do C-360 a tej chcemy się pozbyć bo miejsce tylko zajmuje.
także nie wiem jak u Ciebie ona wyglądała i jak to było zmontowane, ale u mnie spisywała się dobrze. : )
co do radia to mamy teraz w tej nowej, i nie ma takiego dobrego uszczelnienia żeby z radia coś można było tak dobrze zrozumieć podczas pracy czy jazdy. na postoju jest git, no ale podczas pracy silnika to tam więcej hałasu tylko jest. : )
co do wentylatora to zależy o jaki Ci chodzi. ale ten od ocieplania był git. jakbyś chciał taki chłodzący zamontować wewnątrz kabiny to przecież też byś zamontował taki w miarę nie duży. także zależy jak kto woli i jak mu finanse pozwalają, jeden sobie kupi te jak to teraz robią, drugi jakąś czeską, trzeci taką jak moja, a czwarty jeszcze jakąś inną. ważne żeby na głowę nie padało i nie wiało. a kto jaką sobie będzie miał to już zależy od niego. : )
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
01-01-2012 04:17:45 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|