Mińsk 125 400b - Kokosek
|
Autor |
Wiadomość |
kokosek
Минск 125
Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
RE: Mińsk 125 - Kokosek
Dałem rade z ta skrzynia biegów dziś ja cała rozlozylem i po 3 próbach złożyłem prawidłowo. Musze jeszcze tylko uszczelnic w tamtym miejscu, prócz tego to stop zrobić i uszczelke kranu/cylindra
No i jak będzie więcej kasy to musze i ten wałek wymienić, z powodu że urwany jest bloczyk na którym odbija sprężyna i po prostu bieg trzeba jakby bardziej samodzielnie wbijac :v
Wysłane z mojego D2303
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
|
|
04-11-2014 12:57:45 |
|
|
kokosek
Минск 125
|
Recanion jeszcze nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć, miałem napisać ze ten typ tak ma. Ale z powodu że fajka mi wywijala numery a ja myślałem że to uszczelka pod cylinderem wyszło tak ze ja zmieniłem. Musze założyć zwykła i dopiero sprawdzić. Pytałem parę osób i czytałem to podobno te typy tak mają zamierzam odpalić oby dwa w któryś dzień i posłuchać dokładnie.
Bardziej jestem skłonny ze ten typ tak ma.
Wrócimy do tego
Wysłane z mojego D2303
(05-11-2014 00:52:55)kokosek napisał(a): Recanion jeszcze nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć, miałem napisać ze ten typ tak ma. Ale z powodu że fajka mi wywijala numery a ja myślałem że to uszczelka pod cylinderem wyszło tak ze ja zmieniłem. Musze założyć zwykła i dopiero sprawdzić. Pytałem parę osób i czytałem to podobno te typy tak mają zamierzam odpalić oby dwa w któryś dzień i posłuchać dokładnie.
Bardziej jestem skłonny ze ten typ tak ma.
Wrócimy do tego
Wysłane z mojego D2303
Przepraszam myślałem że chodzi ci o stuki, nie myślę dziś głowa boli.
To znaczy dzisiaj tylko raz przy odpalaniu mi strzelił bardzo dziwnie. W pracy silnika (prócz tych stuków) nie widać nic nie prawidłowego.
Wysłane z mojego D2303
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 00:55:39 przez kokosek.)
|
|
05-11-2014 00:52:55 |
|
|
kokosek
Минск 125
|
Szczerze to nie wiem, wykrecilem ja z charta nawet nie spojrzałem co to. W Charcie chodziła ok. W niebieskim ani razu świecy nie wykrecalem . Wymieniaj jak leci musi być ok. No i zapłon jeszcze.
I zobacz czy iskra jest za każdym razem i czy jest oczywiście mocna niebieska.
On ci wgl odpala czy nie możesz go uruchomić? Spróbuj może to nagrać
Wysłane z mojego D2303
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
|
|
05-11-2014 01:28:57 |
|
|
kokosek
Минск 125