Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
ZZR Jaguar - Wojtek3362
|
Autor |
Wiadomość |
Wojtek3362
Mechanik
Liczba postów: 1,901
Imię: Wojciech
Pojazd: Romet Chart
|
ZZR Jaguar - Wojtek3362
Jeżeli rower ma być dla mnie, to tylko szosa Już ze dwa lata temu chciałem kupić JAguara/Huragana, lecz koszty mnie przewyższały :/ 300zł za ramę to trochę za dużo. Kupiłem na złomie inne ramy szosowe, na jednej jeździłem drugą mam do teraz (Eska Sport). Rok temu kupiłem także francuską szosę, ale nadal marzyłem o jakimś zzr Pewnego dnia pojechałem obejść jak zwykle skupy. Jak zwykle widzę rowery, dużo rowerów na jednej kupie. Przyglądam się jednej ramie i widzę że to jakaś szosa, od razu do głowy wpadła mi myśl że to Jaguar, ale nie wierzyłem. Napisałem do Zweitakter'a jak mi polecił Wnusiu i szok. Jaguar! I co najlepsze, prosta i zdrowa rama za całe... 6zł!
W planach oddać w piasek, potem w proszek (jaki kolor?) i złożyć jakiegoś SS'a.
Moje pojazdy - Wojtek3362
Pozdrawiam
|
|
10-07-2014 23:14:03 |
|
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
12-07-2014 19:19:48 |
|
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
12-07-2014 21:17:28 |
|
1 osoba postawiła piwo Bartek za ten post:1 osoba postawiła piwo Bartek za ten post.
DaFiX (07-12-2014)
|
Zweitakter
Technik
Liczba postów: 917
Imię: Andrzej
Pojazd: Inny
|
RE: ZZR Jaguar - Wojtek3362
WOJTEK
ja bym zabezpieczył no i na piaskownika tysz trza uwazac zebyby nie doj**bał korundem zamiast piachem bo rama zrobi sie o połowe cieńsza....
PIT
nie kazdy malarz zabezpiecza gwinty niektorzy maja centralnie w d**pie
a to problem pomalować np z wsadzonymi jakimiś szrociastymi miskami i sterami, i usunąc je po zabiegu
opcja bardziej profi to po malowaniu przeleciec gwinty gwintownikiem
WIGRUS
powiem tak jak to ma byc do zapie***lania to malujesz jak uwazasz, lakier "mokry" zdecydowanie ma sens jesli rama ma chromowana główke czy wideł i zalezy nam na ukazaniu błyszczączych jak psu jaja na wiosne elementów
Wiesz pan w Romecie cal calowi nie równy...
|
|
13-07-2014 20:38:21 |
|
|
DaFiX
Moderator
Liczba postów: 298
Imię: Kacper
Pojazd: Inny Romet
|
|