Romet Chart 210 by MrF4k
|
Autor |
Wiadomość |
MrF4k
Daaaawwccaa
Liczba postów: 5,136
Imię: Karol
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Romet Chart 210 by MrF4k
(04-07-2014 20:30:13)stqc napisał(a): -Kosę to polecam na kibel dębica kupić
-Wodzik, kurde mam ten sam problem
-Łożyska i simery jakie planujesz ?
- Króciec równie dobrze możesz od Binga dać, ale od 14MC też się ździałą tylko więcej jest roboty
-Dellorto dobry wybór Ja mam od Kw, a on ma z Allegro nowego za 140zł i sprawuje się świetnie
-Ze sprzęgłem dość dużo roboty jest, dobrze jest mieć dostęp do tokarki i magnesówki.
- Czemu akurat magneto wymieniasz ?
PS. Spawak wpada, czy będzie to 70/2? Wiem że kupiłem fi32 ale może pokusi Cię na spawak
-co do kosy wiem dobrze zeby tam kupić bo jest tania tylko 17 zł
-wodzik nie mam pojęcia co zrobić mam w domu trzy ale nie wiem czy sie nadadzą ?
-łożyska SKF ewentualnie coś innego co będzie dostępnego w sklepie , simery pierwsze lepsze
- co do dellorto nie jestem pewny czy je kupie , zobaczymy co bedzie prawdopodobnie silnik zostanie odpalony na MC16
-sprzęgło nie ja przerabiam wiec sie nie martwie
-magneto kupuje nowe , bo nie mam idealnego zapasowego, a z obecnego silnika nie będe nic brał oprócz zapłonu i ewentualnie gaźnika na odpalenie
P.S Tłumik zostaje fi32 , spawaka raczej nie przewiduje na ten silnik a raczej cylinder bo róźnie to moze być. Narazie zostaje 70/2 ale za jakiś czas ktoś go dłubnie z forum. Z tego co wiem nie ma tam miejsca na przeróbki wiec się dużo nie wyciągnie no chyba ze coś tam pospawam ale co to jeszcze nie wiem
|
|
04-07-2014 22:00:34 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|