Fiat Maluch Town by MichalSR50
|
Autor |
Wiadomość |
motomaniak
Technik
Liczba postów: 1,022
Imię: Jakub
Pojazd: Inny
|
|
20-04-2014 18:53:31 |
|
|
MichalSR50
Mechanik
Liczba postów: 1,541
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Fiat Maluch Town by MichalSR50
Uhuhu, biorę motykę i rozkopię te chwasty
Temat zarósł, ale Malunio wręcz przeciwnie. Jeździ dosyć często, bo ostatnio co tydzień była jakaś impreza czy zlocik, także nieobecność była niewskazana. Cały czas nie mam z nim przygód, odpukać. Zobaczymy jak będzie w trasie do Płocka, chociaż przez 120 kilometrów nie powinno wiele się stać. Niemniej przed wyjazdem zrobię mu porządny przegląd silnika, by jechać z czystym sumieniem
A co u samego Malucha? Porobiłem jakieś duperele typu zmiana wkrętów w przednich kierunkowskazach na białe i wywaliłem dwie naklejki z tylnej szyby. Tak to czerpię przyjemność z jazdy, bo do poważniejszych zabiegów muszę mieć więcej czasu, który nadejdzie wraz z niechybnymi wakacjami. Zresztą, co w nim robić skoro jeździ? Tylko poprawnie eksploatować silnik by jak najdłużej nie zawodził. I tego będę się trzymał
Dzisiaj nie wytrzymałem i musiałem zrobić jakieś zdjęcia. Robienie mu sesji jest jak nałóg, niemniej nie szkodliwy dla nikogo Nawet go nie umyłem, czyli macie okazję zobaczyć go w codziennym wydaniu. Chociaż zdjęcie tego raczej nie pokazuje i wygląda jak wypucowany
Te bączki nie moje
W wakacje mam nadzieję, że coś więcej będzie się dziać.
|
|
22-06-2014 23:25:00 |
|
|
mateusz5625
.
Liczba postów: 1,135
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Chart
|
|