Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Alka
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
Romet Alka
Siemka, dzisiaj byłem na targu staroci w Bytomiu i zatrzymując się przy jednym stoisku gdzie stały koła z komara i jakieś Rowery, oglądając to przy mnie jakiś starszy facet kłócił się z babką która stała przy stoisku dokładnie się nie wsłuchiwałem ale było coś tam że ja tu tylko pilnuje, nie znam się, trzeba czekać na szefa a on coś tam że to jest idiotyczne i coś tam po niej jechał ale już nie pamiętam co dokładnie mówił. Koła komara były pomalowane srebrzanką więc od razu je zignorowałem ale obok stały rowery dwa z nich to były jakieś szmelce ale trzeci to był właśnie on Romet Alka, nigdy o takim nie słyszałem ale zainteresowało mnie to, pytam, za ile ten rower o odpowiada facet ten który się kłócił że to jest jego i on tu go chciał sprzedać ale nie może bo nie ma tego sprzedawcy i mówi że jak chce to za 80zł mi go sprzeda bo za tyle chciał go tu dać, za chwile mówi że dobra, da go za 50zł zaczął tam pokazywać że wszystko działa, przerzutki siodełko. Coś tam jeszcze gadał tej babie że jest daremna i nawet rowera nie umie kupić. Zapłaciłem go i prowadziłem aż pojechaliśmy do domu.
Zdjęcie mam niestety tylko jedne bo nie miałem czasu robić.
Ogólnie jest w pełni sprawny, jedyne co to jest lekki problem z korbą (nie wiem czy tak to się nazywa) bo jest lekki luz, nie wiem czy cos tam nie będzie trzeba naprawić, ale tak to działa, hamulce są, przednie światło, przerzutki też.
I co myślicie o tym rowerze?
Ile jest warty na tablicy? (tylko nie pisać że 50zł)
|
|
08-06-2014 01:16:25 |
|
|
misiql
Ten co się jąka
Liczba postów: 1,039
Imię: Michał
Pojazd: Inny Romet
|
|