Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Koszulki Romet/Jawka itp. na zamówienie!
|
Autor |
Wiadomość |
Feiro
Typ Homemade
Liczba postów: 516
Imię: Martin
Pojazd: Romet Pony
|
Koszulki Romet/Jawka itp. na zamówienie!
Witajcie. Dziewczyna projektuje koszulki typu t-shirt, bluzy, naklejki, kubki itp., więc wpadliśmy na pomysł, jako iż jestem użytkownikiem tego forum od dwóch lat, aby wyjść naprzeciw Waszym oczekiwaniom i stworzyć niepowtarzalną linię ubrań/gadżetów z motywami naszych kochanych motorowerów.
Wiem że jakiś czas temu pewien użytkownik sprzedawał zeszyciki z nadrukami motorowerów i nawet nawet się to przyjęło.
Sprawa wygląda następująco:
Ten wątek jest jako takim badaniem rynku. Każda koszulka wykonywana jest indywidualnie, z napisem i obrazkiem(ew. tym lub tym) podanym przez klienta, więc może to być Twój nick z forum + zdjęcie Twojej maszyny.
Cena np. t-shirt'u to, w zależności od rodzaju pracy, ok. 40zł, czyli taka średnia cena koszulki z byle jakimś napisem po engliszowskiemu który znaczy tyle co nic...
Co do wzoru to wszystko kontaktowane jest na bieżąco na linii projektant<->klient.
Jeśli ktoś chciałby zobaczyć jak coś takiego przykładowego wygląda to zapraszam na zgłoszenie się na ochotnika w tym temacie. Mile widziane w poście uwagi to wg wzoru:
"Napis:...........
Zdjęcie:(tu link bezpośredni)
Uwagi: (czyli np jaka czcionka, wizja t-shirtu wg zamawiającego, efekty na zdjęciu itp., czyli taki ogólny zarys Twojej wizji projektu-czyt. jak chciałbyś żeby wyglądała.)"
Ewentualny kontakt bezpośrednio do "działu projektów", gadu-gadu: 12604937
Ref:.
To jest moje miasto. (haha)
Podaj swoje hasło. (haha)
Rozsuńcie się samochody. (haha)
Oddajcie cześć OGAROWI. (haha)
Nastała nowa dynastia. (haha)
Zrodziła się nowa kasta (haha)
ROMET OGAR i basta ! (haha)
Nowy król tego miasta!
|
|
31-05-2014 22:23:21 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Feiro za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Feiro za ten post.
kw112 (06-03-2014), Taśma (05-31-2014)
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
04-06-2014 23:37:26 |
|
3 użytkowników postawiło piwo Tomasso94 za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Tomasso94 za ten post.
Feiro (06-05-2014), Semmao (06-04-2014), serzie-ogar205 (06-04-2014)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|