Kaniloxowy Romet Chart
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Kaniloxowy Romet Chart
|
|
30-05-2014 11:51:10 |
|
|
Kanilox
Moplikowiec
|
Chciałem dzisiaj zamówić korbowód i naklejki ale jeszcze nie dotarł przelew z pobrania paczki której wysłałem jakiś czas temu a nie mam tyle pieniędzy na koncie.
I niestety nie pospawa mi tych karterów znajomy bo nie ma go teraz w Polsce, będę musiał iść z tym do spawacza.
A taka jedna sprawa jeszcze, w cylindrze Kw112 tuleja u dołu miała grubość 53mm
A u mnie ma ona tylko 50mm, nie wiem dlaczego tak jest, ale na pewno ułatwi to przeróbkę karterów.
|
|
02-06-2014 13:54:36 |
|
|
BigSoft
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 1,004
Imię: Przemo
|
(02-06-2014 19:27:45)kanilox napisał(a): I z tym jako dowodem będę wnioskował do administracji forum by zakazać mu reklamować się tutaj.
To podchodzi pod cenzurę. Wydaje mi się że wystarczyło by wyrazić swoje zdanie na temat jego produktów w temacie, który założył w dziale "sprzedam", a społeczność sama zdecyduje czy je kupić, czy nie.
PS. Nie bronię go.
citroen-XM.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2014 00:23:47 przez BigSoft.)
|
|
03-06-2014 00:23:18 |
|
|
Kanilox
Moplikowiec
|
(03-06-2014 00:23:18)BigSoft napisał(a): (02-06-2014 19:27:45)kanilox napisał(a): I z tym jako dowodem będę wnioskował do administracji forum by zakazać mu reklamować się tutaj.
To podchodzi pod cenzurę. Wydaje mi się że wystarczyło by wyrazić swoje zdanie na temat jego produktów w temacie, który założył w dziale "sprzedam", a społeczność sama zdecyduje czy je kupić, czy nie.
PS. Nie bronię go.
Czy to cenzura to nie wiem, nazwał bym to raczej kontrola jakości.
Ja po prostu nie chce by inni użytkownicy naszej społeczności forumowej dali się nabrać na niedopuszczalnej jakości produkty jakie sprzedaje.
A szczególnie nie podoba się że dostał on darmową reklamę na forum to znaczy ma wystawione swoje naklejki w dziale SKLEP.
|
|
03-06-2014 02:19:51 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|