Simson SR50 By Dawid.xD
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid.xD
Technik
Liczba postów: 655
Imię: Dawid
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Simson SR50 By Dawid.xD
Siemka, właśnie dziś spełniło się moje marzenie, a mianowicie posiadanie Simsona Historia zaczęła się tak że szukałem simka i kolega z klasy powiedział mi że u niego w szopie już dobre 10 lat stoi Simek SR50, powiedział że spyta się dziadka(pierwszego właściciela motoroweru) czy chce go sprzedać bo tylko stoi i się kurzy. Zgodził się ponieważ już tym nie jeździ a przydała by mu się kasa, bo chce kupić nową kosiarkę spalinową. I umówiłem się z kolegą że jak sprzedam skutera to od razu biorę tego Simka. I tak po 2 dniach od wystawienie ogłoszenia sprzedałem skuter za cenę 850zł. Cena za Simka wynosiła 1000zł, ja miałem 850 ze skutera i 100zł moich. Więc przyjechaliśmy na miejsce Simek odpalił od strzała(zimny silnik), powiedziałem że mam tylko 950 i się zgodził.
Teraz o samym Simsonie, pochodzi on z 1987r. Skrzynia 3 biegowa(niestety), wszystkie dokumenty są.
Dziadek kolegi obiecał mi że poszuka oryginalnej instrukcji obsługi(mówił że gdzieś powinna być).
No to teraz fotki Simka
No to tyle Planuje zrobić go na igiełka z wyglądu, bo silnik wydaje mi się że jest igłą
Notatka od Bartek, 04-07-2015 23:11:54
Nazwa tematu zmieniona tak jak chciałeś
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2015 00:21:33 przez nie_mientki.)
|
|
09-05-2014 20:34:11 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|